Widok

sala w Szemudzie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam zarezerwowaną wstepnie tą sale na 200 os. :) w weekend jake obejrzeć może sie uda wkońcu, więc jeszcze tylko zespołu mi brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madziula daj spokój z zespołem - widziałaś zdjęcia, niedługo będzie zapis video - przecież moge w duecie śpiewać z Gregory Peck'iem. A grosza od Ciebie nie weźmiemy.
O mnie zapomnieliście!!!Oprócz świetnych dekoracji świetnioe śpiewam.
Kiedy byłaś oglądać sale? Jak wrażenia?Czemu nie przyjechaliście w niedziele?
No widzisz Madziula juz we trzech możemy śpiewać. Nazwe się jakąś walnie, na forum zrobi się jak najlepszą opinie i co Ci więcej trzeba.
Trzeba dodać, że mamy szeroki repertuar, umiemy rozbawić gości, dużo pijemy ale za to robimy mało przerw i bardzo krótkie.
Ty ale Gregory jest panem młodym. Może Jarocha- on dobrze śpiewa ballady.
Młodym nie-Młodym ale na zdjeciach dobrze się prezentuje. Całe życie z nim będzie to jeden wieczór może dać mu wolny i niech spiewa.
A jak Jarocha śpiewa ballady to przecież może to być nasz Special Quest - Jarocha is the Best!
a ja tez moge zaspiewac :-) ???? Chlopaky a moze One way chicken???
Ewulka, oczywiście że tak- nasze trio to poprostu "bonba"!!! Trzeba tylko przygotować repertuar. A Madziula tak się martwi o orkiestre a tu tyle chętnych i dobrych głosów.
Dziekuje....hmmmmm repertuar to nie problem, bo wszystko i tak nam fajnie wychodzi ;-) gorzej ze sprzetem .....
Ewulka, no właśnie miałem wystosować odpowiednie pismo z prośbą o wykonanie "łan łej cziken", chciałbym również żebyś była w chórkach, oczywiście nie całe wesele, bo nie chciałbym cobyś straciła zabawe, ale w krótkich setach między jednym kieliszkiem okowity a drugim. no chyba że bardzo, ale naprawde bardzo, chcesz swoją osobą zaszczycić występ naszego zespołu , no to również nie widze przeszkód.Cały nasz zespół będzie rad.
o jej dzieki!!!! ja bardzo bym chciala z wami spiewac przez cale wesele, bo spiewanie to cale moje zycie ;-) i wreszcie by sie spelnilo jedno z moich najwekszych marzen oh .....
Sprzęt to pikuś, na tej sali W Szemudzie jest nagłośnienie, ale nie chwląc się jestem posiadaczem 3 gitar/w tym dwie już nastrojone/, wzmaniacza, mikrofonu, okablowania... tak więc jak sama widzisz - jesteśmy profesjonalistami, a bym zapomniał chyba mam też harmonijkę ustną.
harmonijke tez mamy i chyba tez ustna??? mamy tez banjo, ale ja jeszcze moge przeciez zatanczyc .....
Dobra, dobra , nie ma co dziękować, sugerwałbym może: bez zbędnych emocji. Na pierwszy ogień idzie to wesele, ale może się zdażyć,że zaraz po weselu bedzie trzeba jechać do Londynu czy Nowegu Yorku zagrać charytatatywnie dla zbombardowanych w Iraku i co wtedy. A tam 150 tys ludzi głodnych 'łan łej cziken' - wtedy bedziemy się emocjonować. oczywiście nie ja , gdyż jestem profesjonalistą/mam 3 gitary/.
bez komentarza hihhihihihhihhihihhhihih :-)
Żywiołowy taniec może być ozdobą naszego wystepu, dlatego tez nie mam nic przeciw. Szukajac w pamięci, coś mnie sie wydaje, że chyba też mamy flet.
hmmmmm flet powiadasz..... a umiecie na nim grac ;-) ????? musze leciec, ale jeszcze wpadne na to jakze interesujace i takoz wciagajace forum papapaap (ciesze sie juz powoli rozpoczynam kariere wokalistki z tak szacownym gronem - multiinstrumentalistow). Do zobaczonka wkrotce :-)
do góry