Widok

sanatorium leczenie kręgosłupa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny może znacie jakieś dobre sanatorium w którym zajmą sie kręgosłupem starszej osoby?

Za wszystkie propozycje będę bardzo wdzięczna.

image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja osobiście swój kręgosłup kurowałam po operacji w Sopocie w sanatorium Leśnik. Znajoma była w Ustce i jest też bardzo zadowolona.

Tu znajdziesz wiecej informacji http://www.sanatoria.org/

krojanty koło chojnic Daga tam tylko kręgosłupy leczą
buźka

image[/url]

image
apola co u ciebie slychac jak tam dzidzia sie chowa?

image[/url]
kochan daleko do mnie nie masz ! przyjedz kiedys na spokojnie! ja do ciebie teraz to nie wiem kiedy sie wybiorę pewnie jak młoda podrośnie.
jakos leci dzien po dniu zobacz na suwaczku ma już 7 tygodni za chwilę 2 miesiące sama nie wiem kiedy to zleciało!
dzis jade do seliwończyka na kontrolę bioder może juz sie pozbedzi tego ustrojstwa z nóg fajnie by było jak jej to zdejmuję do kąpieki to taka szczęśliwa fika girkami uśmiecha ie z zadowolenia a potem płacz bo trzeba "zakuc w kajdanki"
pozdawiam Cie serdecznie a jak Wy żyjecie?

image[/url]

image
Apola u nas wszystko w najlepszym porzadku oprocz jednego, wiesz o co chodzi. Przenioslam się z magazynem i podjęłam jeszcze jedną pracę bo mnie poproszono, teraz mam czas wypełniony przez całe 8 godz., nie mam nawet czasu sprawdzić co się dzieje na forum ale sluży mi to bo wiesz jakie miałam luzy, więc teraz trochę popracuje na pełnej parze. Piesek rośnie jak na drożdżach i jest super. Musimy się spotkać w jakiś ładny weekend to ja wezmę psa a ty małą i pójdziemy na spacerek.
Całuje Was mocno.

image[/url]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry