Widok
kochan daleko do mnie nie masz ! przyjedz kiedys na spokojnie! ja do ciebie teraz to nie wiem kiedy sie wybiorę pewnie jak młoda podrośnie.
jakos leci dzien po dniu zobacz na suwaczku ma już 7 tygodni za chwilę 2 miesiące sama nie wiem kiedy to zleciało!
dzis jade do seliwończyka na kontrolę bioder może juz sie pozbedzi tego ustrojstwa z nóg fajnie by było jak jej to zdejmuję do kąpieki to taka szczęśliwa fika girkami uśmiecha ie z zadowolenia a potem płacz bo trzeba "zakuc w kajdanki"
pozdawiam Cie serdecznie a jak Wy żyjecie?
jakos leci dzien po dniu zobacz na suwaczku ma już 7 tygodni za chwilę 2 miesiące sama nie wiem kiedy to zleciało!
dzis jade do seliwończyka na kontrolę bioder może juz sie pozbedzi tego ustrojstwa z nóg fajnie by było jak jej to zdejmuję do kąpieki to taka szczęśliwa fika girkami uśmiecha ie z zadowolenia a potem płacz bo trzeba "zakuc w kajdanki"
pozdawiam Cie serdecznie a jak Wy żyjecie?
Apola u nas wszystko w najlepszym porzadku oprocz jednego, wiesz o co chodzi. Przenioslam się z magazynem i podjęłam jeszcze jedną pracę bo mnie poproszono, teraz mam czas wypełniony przez całe 8 godz., nie mam nawet czasu sprawdzić co się dzieje na forum ale sluży mi to bo wiesz jakie miałam luzy, więc teraz trochę popracuje na pełnej parze. Piesek rośnie jak na drożdżach i jest super. Musimy się spotkać w jakiś ładny weekend to ja wezmę psa a ty małą i pójdziemy na spacerek.
Całuje Was mocno.
[/url]
Całuje Was mocno.