Widok

sen o wypadajacych zebach

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nie wierze w sny, ale tego jednego zawsze sie boje choc mi sie nigdy on nie przysnil.....natomiast mojemu mezowi dzis w nocy, rano powiedzial ze snilo mu sie ze wypadly mu wszytskie zeby , powiedzialam mu ze taki sen oznacza smierc w rodzinie.....nie potrafie przestac o tym myslec, boje sie starszliwie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mi kiedys sniło sie, ze wypadły mi wszystkie zeby, wypluwalam je z buzi wraz z krwią...
Bylo to dosc dawno temu i pociesze Cie, ze nic nikomu z mojego najblizszego otoczenia sie nie stało :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam dosyć czesto takie sny i też nikt nie umarł
w pytaniu na śniadanie własnie jest o snach...
image[/url]

image
niech idzie do dentysty:) jak mi sie snia wypadajace zeby to w ciagu kilku tygodni okazuje sie ze mam dziure
Mi się śniły ze 3 razy i niestety za każdym razem ktoś umarł. Nie wierzyłam w to, dopóki nie zmarła nagle moja babcia (kilka dni po śnie). Generalnie nie wierzę w gusła i ine jestem przesądna, ale tych snów się obawiam. Innych wolę nawet nie sprawdzać w senniku, bo po co.
u mnie po takim snie nikt nie umarl, ale dowiedzialam sie o chorobie bliskiej mi osoby, jednak uwazam ze to zbieg okolicznosci :-)
a co w tym programie mowili o snach?
mi też się śniło parę razy, ale nikt nie zmarł
image
moja babcia zawsze mówiła, że jak się śnią zęby to stanie się coś złego, ale nie do razu, że to śmierć
imageimage
Generalnie sen o zębach nie jest dobry. Jeżeli śnią się wypadające zęby to według ludzi starszych i sennika odznacza śmierć ale niekoniecznie w rodzinie.
Mi jak się Śnią wypadające zęby to za jakiś czas dopiero ktoś umiera z mojego otoczenia ale na szczęście nikt z rodziny. Taki sen miałam też przed śmiercią J.P.II. Ostatnio jak mi się śniło to zmarła sąsiadka z domku obok.
Może to i zbieg okoliczności ale wolę jak mi się śni jednak coś innego ;)
Mi sie takie cos sni bardzo czesto, bo mam jakas obsesje na punkcie zebow ;) Jak na razie nie zaobserwowalam, zeby po takim snie dzialo sie cos szczegolnego. I mi sie to naprawde sni bardzo czesto, conajmniej kilka razy w roku, a pewnie i wiecej ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry