Widok

sieśnimisieśnimi

stało się. mumio mi się dzisiaj śniło. łysy był czasopodwajaczem a ten z dużym nosem maił sen o nim. kłócili się intensywnie. potem łysy powiedział: lepiej niech pan się obudzi bo pan utonie. długi nochal natychmiast się przebudził i okazało się że spał w wannie pełnej wody.
wiem, na spot się to nie nadaje a tylko świadczy o tym, że za dużo telewizji oglądam.

ps. ćma, był ktoś czy cała polska siatkówkę oglądała? ja bym przyszedł ale dopiero dzisiaj tu zajrzałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BOGATY SŁOŃ ROBI W PORCELANIE

Bogatym się staje
słoń w składzie porcelany
gdy na swoim przestaje
bez bicia piany.

Samo bierze
gdy Bóg nie daje
każde uparte zawierzę
między czerwcem a majem.

Bez czekania na łaskę Boską
idzie swoją drogą
i zawsze wychodzi na prostą.

Grzegorz Rymopis

Dzien dzis jak noc

wiec...

W AMERYKAŃSKIM STYLU

Zawsze tak kwituję
więc teraz tak zacznę
że jako adres stałego pobytu
podam poste restante.

Grzegorz Rymopis

Allegro

Zarejestruj sie - darmowa rejestracja

Randki on-line

Randki on-line - Tu sie zakochasz! www.single.yoyo.pl

no i coz tego?

neil kto? znam go?cos powiedzial cos mi dal?

Mały a pałą

Choć ziemia jest żyzna
może być tylko gorzej
przecież każdy przyzna
że z osłem źle się orze.

Grzegorz Rymopis

udaremniamy seksafere w "Gazecie Wyborczej"

Doszly do nas sluchy, ze pracownice redakcji "Gazety Wyborczej" maja zamiar oskarzyc Adama Michnika o wykorzystywanie seksualne. Jest to kolejne nieporozumienie, albowiem nie sa one wcale wykorzystywane, ale TESTOWANE przez Wielkiego Redaktora. Poza tym takie oskarzenia beda z gory uznane za antysemityzm.

Politbiuro PZPR
http://www.pzpr.w.pl

wasz wacuś

Bardzo proszę o odpowiedż. pytam każdego i nikt nic nie wie>
Pytanie:
Czy trębacze maja hemorojdy ?

z odpowiedzią dzwońcie do wacusia

http://www.nowydworgdanski.fora.pl/

A ja już nie czuję, że rymuję

help me:)

bylem w zeszle wakacje w gdansku i bylo zajefajnie naprawde wspaniale miasto . Goraca prosba namiar na jakies kwatery na sylwestra??napiszcie mailem

Na Grunwaldzkin polu

Wstaje wiatr
aż brakuje powietrza
Wielki Mistrz z wrażenia siadł
bo Fryderyk Wallenrod wojska litewskie rozpieprza.

Grzegorz Rymopis

http://www.nowydworgdanski.fora.pl/

Najważniejsze, że pogoda dopisuje.

Czy Hossa "polknie"Piecewaka Wyspe

Pomimo sprzeciwu licznej grupy mieszkancow Moreny(protest pisemny ok 340wlascicieli mieszkan x 3, co daje ponad tysiac Gdanszczan) firma Hossa nie odpuszcza i nadal ma w planach budowe 8 blisko 20 pietrowych drapaczow chmur w centrum Moreny.Czy to im sie uda? Mamy poparcie wielu radnych w nowo powolanej Radzie Miasta Gdanska.Hossa to ekspansywna firma nastawiona wylacznie na zysk, nie liczaca sie z dobrem mieszkajacych tutaj ludzi, oczekujacych na spokoj i wypoczynek w miejscu zamieszkania.Wierzymy, ze wygra zdrowy rozsadek i interes mieszkancow Gdanska-Moreny.
Wesolych Swiat.

PO PROSTU

W chłodne grudniowe poranki

lepiej piszę proste rymowanki

Grzegorz Rymopis

A...

...to mi też polejcie w końcu to ja jestem ojcem

wasz wacuś

Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki.
- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze kłopotów?!
- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał się Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.
- Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to mi też polejcie.

w tej sprawie nie dzwońcie do wacusia

c

sorry za atak. fajna strona!

CB

piekne !

chcialem wlasnie polecic rozmowe z jaddwiga Staniszkis w Przekroju z 30 listo opada niosac do komputera w myslach zarodek tego co tak zgrabnie wyrazilas.ta pani nazywa rzeczy do bolu wyraznie.
chcialem tylko od siebie dodac ze nalezy ja czytac jak szkolne zadanie domowe w przygotrowaniach do matury z naciskiem na relatywnosc odczuc "narodowych" i posluzyc sie ponownie porownawstwem z antropologii, ktora by szybko pozwolila dostrzec ze Polacy rozwijaja sie organicznie w przeciwienstwie do ludzi na "zachodzie" ktorych trendy oparte sa na pragmatyzmie wynikajacej z agresywnosci natury. konflikty ich charakteryzuje intelektualny albo raczej animalistyczny blitzkrieg, stad koniecznosc szybkiego reagowania i .
ich murzyn nie czeka na dusze po opuszczneiu pociagu lecz dopoada ich na rampie podjazdowej w sposob przypominajacy kontroowany amok, czasem gorzej, pamietaj Verdun, Stalingrad, Tobruk, he wojne trzydziestoletnia.

Procesy fermentacyjne w mojej piwnicy przyczyniaja sie do efektu cieplarnianego

Gdyby pogoda nigdy się nie zmieniała
większość ludzi kompletnie nie miałaby
o czym rozmawiać.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (60 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Vibracje (42 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry