Widok

sklep Dino

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia ze sklepem internetowym Dino? Ja wczesniej kupiłam leżaczek bujaczek i przysłali od razu. Ale pod koniec grudnia zamówiłam mebelki do pokoju Młodego. Miały być po dwóch tygodniach ale nie ma ich do dzis. Oczywiscie to nie oni mnie informuja o kolejnych opoznieniach tylko ja wymuszam taka informacje mailem lub telefonicznie. Martwi mnie to bo chciałam u nich też zamówić wózek - mają naprawde dobre ceny. Ale jak czeka sie na artykuł ponad miesiac i dalej nic to już jest nieciekawie. Któraś z Was coś tam zamawiała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zamawiałam wózek - przyszedł szybciutko

natomiast miałam problemy z torbą i parasolką do Mury
cały czas mnie zwodzili ze parasolka będzie aż w końcu wyszło że nie mają jej w ogóle na stanie więc poprosiłam o zwrot pieniędzy za parasolkę-przysłali bez problemu
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry