Widok

sklepik w Bojanie - pytanie

Był ktoś w tym sklepiku przy magnacie? Garmaż i wędliny. Skąd to jest i jak towar? Chce zamówić na rodzinna uroczystość ale jeszcze nic o tym nie słyszałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE

Po tej samej stronie ale z 200 m pod Koleczkowo.

Za łódkami.

c.d.

https://www.google.pl/maps/@54.475552,18.3744165,3a,75y,58.55h,90.91t/data=!3m4!1e1!3m2!1s9Q6PV7l1_JqqpJV9_orXvg!2e0!6m1!1e1

Nie mogę wkleić mapki:-( Czy to ten sklepik z prawej strony warsztatu samochodowego?
Byłam, zamówiłam. I jestem mega zadowolona. Zawsze do zrobienia mniej a jedzenie pyszne.
Dzieki bardzo :)
więc jadłam ich wyroby- pierogi są super - te z mięsem bajka - indyjskie meksykańskie - są według mnie super - bo ostre- Wędliny i garmaż też bardzo smaczny....a boczek - przepyszny.....polecam dane rzeczy podobno robią w magnacie (restauracji) w sobotę po 14:00 można kupić dane wyroby o 30 % taniej....polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnialem - hahahahahah
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Normalnie kosmos
dzieki bardzo
a towar skads dowoza czy robia sami? Wiadomo cos?
Mnialem okazje spozyc tamtejsze wyroby i bardzo mi smakowaly, tak ze smialo moge polecic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (121 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry