Widok

skrzepy w połogu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem 2 tyg po porodzie i właśnie wyszedł mi duży skrzep tak ok 7 cm, taka twardawa tkanka. W dzień po porodzie też wydaliłam nawet większy skrzep i lekarze mówili że to ok. Ale zastanawiam się czy po takim czasie mogą jeszcze się wydalać takie duże skrzepy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogą... ja dostałam mocnego krwawienia miesiąc po porodzie, na szczęście trafiłam zaraz na wizytę u lekarza i powiedział, że tak może być i nawet 6 tygodni po porodzie
ja po 20dniach zaczełam wydalac takie skrzepy aż wkońcu prawie sie wykrwawiłam, był juz taki wątek. idz do lekarza!
imageimage

skrzepy krwi po porodzie https://www.mojniemowlak.pl/odchody-pologowe/ , mogą osiągać wielkość nawet piłeczki golfowej. Forumuja się z tkanek i resztek, które w tobie pozostały. To naturalny proces trwający około 6-8 tygodnii. W razie jakichkolwiek problemow jak zawsze warto zwrócić się o pomoc do lekarza bądź położnej środowiskowej, która wykonuje wizyty patronażowe ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

do góry