Widok
Na wypadek brzydkiej pogody ksiądz podawał nam jakąś opcję, ale ja brałam ślub w sierpniu i miałam nadzieję, że nie trzeba będzie z niej korzystać i tak się stało, na szczęście :) Zdaje się, że mowa była o jakiejś salce, ale naprawdę nie pamiętam. Proboszcz na pewno wam wszystko powie, zresztą dla niego nie ma rzeczy niemożliwych :)
nie mam. my szukamy dj'a, kapelami wogle sie nie interesowaliśmy, a tych które grały na weselach na których byliśmy nie polecałabym, także nie będe pomocna. Przynajmniej masz z głowy wybór sukienki, bo to bedzie dla mnie prawdziwe wyzwanie... My narazie utkneliśmy na etpaie dj'a, oprocz sali mamy jeszcze fotografa i to by było na tyle. Pozdrawiam
plany sa takie że będe go mieć, hi hi..tzn. nie mam jeszcze ani umówionego fryzjera ani makijazu; tylko mam jakąs wizje jak chciałabym miec włosy upięte, ale oczywiście po uczesaniu może to wygladac inaczej niz teraz to sobie wyobrażam. Powiem Ci szczerze że mamy załatwioną tylko sale, fotoografa i kościół. Z sukienką, makijazem czekam na zmiane koloru włosów (za tydzień) żeby kolor sukienki dobrac do calości i dalej makijaż itd. Z Twoich słów wynika, ze jestescie daleko przed nami, miejmy nadziej, że wszystko sie poukłada..na ile osób macie wesele??