Widok

soki- ilosc i smaki...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
;)) problem z napojami... oczywiscie bedzie fanta sprite i cola w 1 litr butelkach- ale czy lepiej miec wiecej sokow niz gazowanych czy po rowno?? jakie smaki sokow- ja mysle ze pomar, grejfr/ czy moze jeszcze jakies?? czy jesli licze 2 litry na osobe to nie bedzie za malo?? wsumie litr gazowanego i litr soku.... do tego z 24 but wody min - 12 gaz i 12 niegaz...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mielismy soki razem z wodka (200 litrow) dokupilismy tylko pomaranczowy (ok.70 litrow) i napoje i na to wydalismy 440 zł

dziewczyny a ile mniej wiecej zaplacilyscie ogółem za napoje ( nie licząc wódki i piwa, wina)?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
wystarczy. i lepiej wiecej soków niz napojów gazowanych

a na weselu u przyszlej mojej szwagierki bylo 1,5 l napojow na glowe, byl straszny(!) upal, sala bez klimatyzacji, z niskim sufitem, a napoje jeszcze zostaly:))

no to u nas identycznie:] 2,5 l liczac z woda... :]

my tez liczymy 2,5 l na glowe (na samo wesele) - lipiec, pewnie bedzie upal, lepiej miec wiecej niz mniej, najwyzej wezmiemy do domu:)
my bedziemy mieli na 1 os:
- 0,5 wody
- 1 l soku (3 smaki - pomaranczowy, jablkowy, czarna porzeczka)
- 1 l gazowanego (tylko cola w malych buteleczkach 0,2)

Ja ci mogę powiedzieć jak ja kupowałam na sierpień, otóż:
1 l napoju gazowanego (np. 1/2 coli i 1/2 fanty albo 1/2 sprite i 1/2 coli), 1 l soku (miałam różne tzn. pomarańczowy, czarna porzeczka, czerwony grefrut i jabłko) oraz 2 butelki wody mineralnej 0,5 l na osobę (jedna gaz i jedna niegaz). I tak jeszcze sporo zostało po poprawinach :)

up myslicie ze 2,5 litra z poprawinami wystarczy?

my mamy samo wesele..... i 2 litry napoi... wody mniej bo nie popija sie wodki woda min:)))))) gosci- 50..

z poprawinami,z tym ze na weselu bedziemy tez miec piwko-cala beczke(50 litrow)wiec mysle ze napojow wystarczy

gosia - na samo wesele czy na wesele z poprawinami?

my liczymy po 2,5 litra na osobe:
0,5 litra wody
1 litr soku(pomarancz,czarna porzeczka,grejfut...)
1 litr gazowanego(cola,fanta,sprite...)
a wiec na 120 osob kupujemy 60 litrow wody z tym ze wiecej gazowanej-60 litrow niz bez gazu-40 litrow

do góry