Widok

sołtys

Wiecie moze co tam u naszego soltysa? Wiadomo kiedy sie pojawi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co się stało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W szpitalu był, może jeszcze jest...

Coś poważnego?. Bo sam się nie pochwali.
Ja to bym go zmienił..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wesoło nie jest... tylko tyle wiem.

Zycze mu zdrowia a ty Anonim moze bys pokandydowal na Soltysa bo widac mocno sie udzielasz przy klawiaturze czyli masz czas .Moze sie spelnisz dzialaniem zobaczysz czy to tak latwo, bo narzekanie to narodowa cecha Polakow :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, mam czas aby skomentować. Czasu na bycie sołtysem nie, również nie napisałem że jest to proste, więc nie rozumiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z calym szacunkiem "napisales zeby go zmienic" wiec uwazasz ze nic nie robi alb dziala slabo ,ale muru glowa nie przebijesz w niektorych sprawach, moze masz kandydata to na niego zaglosuje ,bo watpie czy znajda sie chetni na stanowisko" wiejskiego popychadla :)." Pozdrowienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak szczerze, czy u nas się coś dzieję? Nawet to durne skrzyżowanie... od kilku lat jest problemem.. Autobus który od 2? Lat dopiero na Chylonia I to w takich godzinach.. Fakt ostatnio trochę płyt jumbo Ale tyle ja widzę. Chyba że jest Cię więcej to się z chęcią dowiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co się ma dziać? Pójdzie S6 zrobią rondo i wystarczy.

Obawiam się że będą wówczas korki jak w Chwaszczynie czy Żukowie na rondach. 90% nie potrafi jeździć przez ten typ skrzyżowania, ręce opadają jak na to co dzień patrzę. Zero dynamiki, brak włączania kierunków przy zjeździe z ronda, stawanie przed wjazdem i patrzenie w prawo i lewo :( Może kiedyś się poprawi ale póki co to jest tak że większość stojąc w korku przed rondem rozładowuje telefon przeglądając internet a jak już dojadą do wjazdu to mają wywalone aby zrobić dynamiczny wjazd bo przecież są już na początku wiec się nie spieszy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

No co prawda to prawda. Będzie trzeba ich nauczyć .

"Obawiam się że będą wówczas korki jak w Chwaszczynie czy Żukowie..." jak mądry wniosek , a co by było gdyby nie było ronda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie będzie ronda to będzie korek tylko na Chylońskiej, a tak będą zatory się robić z każdej strony. Nie jestem przeciwny budowy ronda ale jak już powstanie to wspomnisz moje słowa że będzie zatwardzenie i na Chylońskiej i na Wejherowskiej po obu stronach. Po prostu większość nie umiem jeździć płynnie na rondach i dużo czasu upłynie zanim się nauczą z nich korzystać, jak nie wierzysz to stań sobie z boku na rondzie np w Chwaszczynie i zobacz co tam się odwala, i to bez wyjątku na płeć, połowę kierowców tak zamula że aż przykro patrzeć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rondo Turbinowe i wystarczy na lata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sołtys aktualnie porusza się na wózku inwalidzkim, stąd jego nieobecność. Jak długo to potrwa nie wiadomo
A co się stało naszemu sołtysowi że jeździ na wózku?
Ponoc mu noge amputowali bo cukrzyca zaniedbana...

Bzdury... lepiej wycofaj post, bo za pomówienia jest artykuł karny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (121 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry