Widok

ospa czym smarujecie

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
w przedszkolu epidemia, lekarz kazał smarować tylko oktaniseptem o ile na ciało jest ok o tyle wydaje mi się, że we włosach ma coraz więcej krostek, od rana dużo nowych. Czy zostać przy oktanisepcie czy lepiej gencjaną?
jakie macie doświadczenia, co ile mogę jej myć włoski?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

naftom, srebrem i...najwazniesze - mascia z propolisua
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak efekt kojący pojawia się dość szybko i najważniejsze że jak się smaruje tym żelem to nie zostają blizny

i co, od razu ulga? :D

ooo to jest niezły pomysł :D musze wypróbować!

ja jeszcze dodam, że przy używaniu żelu (pewnie tak samo jest ze sprayem) bardzo dobrym pomysłem jest schłodzenie przed zastosowaniem. virasoothe sam w sobie koi i chłodzi, ale po lodówce działa jeszcze szybciej :)

mój syn nie potrafi usiedzieć w miejscu sekundy więc zdecydowanie łatwiej było mi użyc tego w sprayu ale oba działają tak samo

Próbowałaś też formy w sprayu? Widziałam, że są dwie różne i zastanawiam się, którą zamówić.

ja smarowałam synka żelem virasoothe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do smarowania ciała pudroderm bez recepty na osobę super kosztuje ok 14zl wydajny. Plus heviran tabl ba recepte

O! Dzięki za pomysł z lodówką. Faktycznie jeszcze szybciej działa jak się schłodzi. U nas już druga tuba idzie.

też dostałam bez problemu. My wkładaliśmy do lodówki przed użyciem żeby było takie chłodne, ogólnie bardzo dobrze działa

Dobrze wiedzieć, że jest taki środek jak virasoothe i działa. U mnie w domu się właśnie zaczyna ospa, chyba zamówię przez internet.

dokladnie, fajnie że taki środek można dostać bez problemu :) przynosi ogromną ulgę

Jeśli chodzi o łagodzenie swędzenia, to panie w aptece poleciły mi virasoothe, jako dobry środek. To, że coś nie jest na receptę nie znaczy, że nie działa dobrze. W moim przypadku żel bardzo dobrze działał.

Na ospę to tylko środki na receptę.

ja używałam tego w spreyu i dawał bardzo dobry efekt więc spokojnie moge również polecić virasoothe

krostki ładnie się goją również po produktach Virasoothe. U mojego synka szybko było widać efekty, tzn wcześniej drapał się naprawdę jak szalony. A te żele można bez problemu bez recepty dostać w każdej aptece.

No my właśnie zakończyliśmy ospe:) na noc gencjana na dzień pudroderem. Nie było tak źle... Jak te krostki zasychaja to już sprawa wygrania.

moj synek teraz przechodzi ospę i własnie tych blizn się boję najbardziej, b chwilami drapie sie jak szalony
Mamy tabletki ale smarować też trzeba

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

do góry