Widok
maya może zbyt pionowo ustawiasz oparcie?? bo faktycznie jak bardzo się je podciągnie, to siedzisko również się lekko podnosi, podnoś oparcie tylko do poziomu takiego aby siedzisko było poziomo.
mój mały zsuwał się wcześniej w roanie również i na początku w magic 4 ale teraz jak jest większy to już nie, może to kwestia wieku właśnie. na zsuwanie pomagało jak podkładałam pod pupę złożoną pieluszkę flanelową albo cienki mały kocyk, ale jak synek siedział "leniwie" w wózku, tzn. sam nie trzymał pionu to i tak się zsuwał,a el to chyba normalne. teraz ma 20 m-cy i nie ma z tym problemu
co do folii - ja mam taka uniwersalną i dostałam ją w sklepie za darmo do wózka i w sumie używałam ją aż raz :-) ale była ok
mój mały zsuwał się wcześniej w roanie również i na początku w magic 4 ale teraz jak jest większy to już nie, może to kwestia wieku właśnie. na zsuwanie pomagało jak podkładałam pod pupę złożoną pieluszkę flanelową albo cienki mały kocyk, ale jak synek siedział "leniwie" w wózku, tzn. sam nie trzymał pionu to i tak się zsuwał,a el to chyba normalne. teraz ma 20 m-cy i nie ma z tym problemu
co do folii - ja mam taka uniwersalną i dostałam ją w sklepie za darmo do wózka i w sumie używałam ją aż raz :-) ale była ok
Hej...mam pytanko do dziewczyn które są posiadaczkami wózka Espiro magic, jaką folię przeciwdeszczową macie?Ja mam Espiro magic 3 niestety w zestawie nie było folii, chciałam dokupić oddzielnie ale nigdzie nie ma, a uniwersalna jak jest wiatr to cała mi fruwa :/ Może wiecie gdzie można kupić oryginalną folię?
jolga przepraszam, długo nie zaglądałam,
wózek po śniegu radzi sobie całkiem nieźle pod warunkiem, ze śnieg jest w miarę ubity i nie ma chlapy
używam już sporo czasu i jak najbardziej mogę polecić jeśli komuś nie przeszkadza mały kosz i nieregulowana wysokość rączki oraz nie pokonuje dużej ilości schodów to na pewno będzie zadowolony
wózek po śniegu radzi sobie całkiem nieźle pod warunkiem, ze śnieg jest w miarę ubity i nie ma chlapy
używam już sporo czasu i jak najbardziej mogę polecić jeśli komuś nie przeszkadza mały kosz i nieregulowana wysokość rączki oraz nie pokonuje dużej ilości schodów to na pewno będzie zadowolony
kupiłam magica 4 z 2010r dwa dni temu, jak narazie nie moge za duzo powiedziec ale jestem zadowolona! Na minus brak regulowanej raczki a jestem dosyc wysoka i moglaby by ciut wyzej i maly kosz. Ale wozek ma bardzo obszerne siedzisko , super podbija, jest lekki i sklada sie do malych rozmiarow. Dzis bylam na spacerze w lesie i spisal sie super;-)
Polecam;-)
Polecam;-)
Witam. Bardzo prosze o informacje na temat uzytkowania tego wozka. Zamierzam go kupic. Jeszcze zastanawiam sie nad BABY DESIGN PONY, ale ten jest juz wiekszym i ciezszym wozkiem. A duzy i ciezki wozek to juz posiadam - X-LANDER XA. Potrzebuje glownie wozka do samochodu. Ten ESPIRO MAGIC 4 jest bardzo zgrabny i lekki. Ciekawe jaki bedzie w uzytkowniu z dzieckiem. Bardo prosze o pomoc w wyborze. Dziekuje. Pozdrawiam.