Widok

spacerówka Espiro Magic 4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://dino.sklep.pl/nowy/magic-4-baby-design-espiro-2010-reg-podnOZek-kurier-gratis-p-7269.html

czy ktoś używa taki wózek i może się podzielić opinią??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłam jakieś opinie użytkowniczek:

http://cokupic.pl/produkt/Baby-Design-Espiro-Magic-4
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku przymierzałam się do Magica bo mi sie bardzo podoba ale niestety nie kupiłam, bo po oglądnięciu na zywookaząło się, ze ma jakdla mnie za nisko rączki i źle mi się go prowadziło
Wiper a ile masz wzrostu?? ja mam jakieś 164 i raczej zakładam średnie lub niskie buty; czy to była jedyna wada tego wózka??

Ania czytałam te opinie, są niestety bardzo podzielone,w wózkach w 2010 roku zrobili już regulowany podnóżek, a jego brak w poprzednich rocznikach to często wskazywana wada. jedne dziewczyny piszą, ze dobrze się prowadzi nie tylko na równym chodniku inne twierdzą, ze to porażka....

liczę na więcej opinii w tej kwestii...

przekonuje mnie do tego wózka niska waga, całkiem spore siedzisko, małe rozmiary po złożeniu i niska cena (390 zł)
ja mam 168 :) i raczej noszę obcasy

więc dla Ciebie moze być ok

co do prowadzenia...każdy wózek tego typu niestety gorzej się prowadzi...małe kółka, plastikowe, brak/gorsza amortyzacja itp

ale za to ma inne zalety, jest lekki, składa się do niewelkich rozmiarów itp

najlepiej przejść się do sklepu i samemu pojeździć z bejbisiem..

zresztą...zawsze będą i pozytywne i negatywne opinie, bo kazdy ma inne wymahania i czego innego oczekuje
dzięki za opinię
Maja hehe ta cena wcale niska nie jest ;P mi akurat osobiscie sie nie podoba jakies te kola dziwne maja ustawienie ;)

nie wiecz czy pokonujesz duzo schodow ale jesli tak to takim wozkiem naprawde ciezko z nich korzystac :/

ja odchorowalam maclarena i teraz mam takei typy

http://dino.sklep.pl/nowy/hauck-esprit-flash-2009-kurier-gratis-p-4317.html tez jest lekki tak zwykly :]

na allegro sledze aukcje z wozkami mamas and papas... sa fajne nie takie drogie ok 300 zl lekkie i wytrzymale.
mamas&papas to chyba to samo co Peg Perego dostępne u nas
aa to nie wiem... napewno te m&s tansze ;)

jeszcze patrzylam na ta iglesine tripa ale wiozla Paule w Igorowym woziu a Paulind taki grubas ze lezala scisnieta:/ ale poza tym wszystko ma idealne wage rowniez;)
no ja mam tą Inglesinę...

w sumie to już mało używam bo Miśka woli łazić
z wyglądu to mi ten magic tak średnio leży, ale patrze tutaj na wagę i mały rozmiar po złożeniu no i żeby Kostek miał tam miejsca w miarę dużo. Zraz zerknę na te wózki o których piszecie
Hauck Esprit Flash 2009 - ten u mnie odpada, zależy mi aby choć dwa koła nie były podwójne i na stałe nieskrętne, fakt, że lekka, ale węższe siedzisko, no i kółka malutkie, w magic 4 mają 15 i 17 cm, więc w sumie podobnie, fajną promocje na ten wózek zrobili
Inglesine trip też ma 4 podwójne koła, podobnie te m&p które znalazłam na allegro…
Dzięki dziewczyny za pomoc, ale to są typowe spacerówki, ja na razie jeżdżę jeszcze maritą ale jak śnieg zniknie chciałabym się przesiąść na małą zgrabną spacerówkę, która wystarczy mi już do końca, ale nie będzie to parasolka, bo te mają właśnie zazwyczaj 4 podwójne koła  no i zalezy mi na cenie do 400 zł
http://allegro.pl/item914828186_baby_design_wozek_spacerowy_tiny_2009_wyprzedaz.html
biorę też pod uwagę ten wózek
Mogę polecic Peg Perego, Plikop3, akurat mamy, ale tylko sklepowy to wózek.

Cena nie jest niska, ale zostanie dla 2 boba, albo sprzedam i tyle
.Peg zawsze się sprzeda!
witajcie mamusie, decyzja zapadła, zakupiliśmy Magic 4

co do zarzucanych mu wad:
*mała budka - moim zdaniem wcale nie jest mała i ma dodatkowy daszek "przeciwsłoneczny"
*mały kosz - rzeczywiście jest mały i dostęp do niego jest utrudniony nawet jak dziecko siedzi a nie leży, ale podręczne zakupy się mieszczą
*podnóżek - w kolekcji 2010 jest podnoszony
*wysokość rączek - jak dla mnie jest ok (165 cm), w niskich butach nawet mógłby być niżej (przyzwyczaiłam się tak po Roanie) w wyższych butach jest ok, trudno mi się tylko przyzwyczaić, ze nie jest tak szeroka jak w moim głębokim ;-)
*podbijanie - nie ma najmniejszego problemu, gorzej jest ze schodami - pod górę praktycznie nie da się go podciągnąć, w dół dużo lepiej ale ma się wrażenie, ze cierpi na tym konstrukcja wózka, mieszkam na 4 piętrze bez windy, wózek zostawiam w bagażniku auta, albo targam złożony na górę jedną ręką, a w drugiej synek, ale jest mi dość ciężko
*parasolka - mam nadzieje, że się nie przyda, bo nie ma jej jak przymocować
*amortyzacja - super, pomimo dość małych kółek, nierówne chodniki nie sa problemem, nie testowałam jeszcze na leśnych dróżkach - wszystko przed nami ;-)
*siedzisko spore, Kostek pomimo, że do małych chłopców nie należy ma dużo miejsca, nawet w zimowej kurtce

to tyle, jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem
Hey ja właśnie tez zakupiłam espiro magic 4 z kolekcji 2010 bo róznicy w cenie żadnej nie było a jednak lepiej jak podnóżek jest z regulacją :) teraz czekam na kuriera i będziemy z Lenką testować.Damy znac jak się sprawuje pozdrawiam
cześć Maju karolek też jeżdzi już tym wózeczkem, jupiłam w zeszłym roku nam się sprawdza, mamy niebieski
Majaki zamawiałaś wózek ze sklepu internetowego dino ??
Bo ja tak i kurcze napisali mi,że musze ok 3 tyg czekać na wózek :(:(
hmm.. to wiesz co wycofaj się z zakupu, ja przez internet wózka nie kupiłam tylko w sklepie w Gdyni - w cenie 390 zł dostałam jeszcze gratis osłonę przeciwdeszczową, właściciel ma serwis na miejscu więc jakby się coś działo z wózkiem, to nie musisz go wysyłać do "internetowego sklepu" i siedzieć w domu 3 tyg bez wózka.
Wycofałam się z kupna i wczoraj zakupiłam w sklepie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry