Widok

spacerówka coto baby torino

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie wiecie gdzie można zobaczyc w gdansku?? jakis sklep sprzedaje te wozki?? Polecacie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop do góry
widzialam go w rumi w tygrysku,wydawal sie całkiem fajny:-)wydaje mi sie ze mial lepszy koszyk niz espiro magic,wiekszy.sama sie nad nim zastanawiam.
to troche drogi jak dla mnie:) a jeszcze go nie widzialam dokladnie:) chcialam najpierw go dokladnie obejrzec pozniej ewentualnie zdecydowac. Moze gdzies blizej jest ten wozek gdansk gdynia sopot??
bimka w mapu w gdyni to na Hutniczej:-)ale to chyba prawie ta sama droga.
http://www.cotobaby.pl/produkty/wozki-spacerowe/torino
wiecie może jak w tym wózku sie siedzenie rozklada?? czy ma taka klamre i jest stabilne czy sie przeciaga sznurek??
oparcie jest na pasku ale rozkłada się na płasko.Bardo fajny i zgrabny mam srebrny.
Mam ten wózeczek kolor szary w internecie ten kolor mnie nie przekonał wydawał się bardzo blady ale w rzeczywistości jest śliczny srebrny-perłowy i ciemniejszy , budka bardzo fajna duża- cicho się składa, podnóżek nawet ok. myślałam,że będzie gorszy trzeba się przyzwyczaić. Ogólnie polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry