Widok

sprawdzowna wróżka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam pytanko czy ktoś z was może polecić mi wróżkę taka już sprawdzoną? chciałabym dowiedzieć się mniej wiecej co mnie czeka w niedalekiej przyszłości.. Bardzo proszę o jakies namiary na sprawdzone wróżki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewelacja, po prostu rewelacja, żeby widzieć w nauce kościoła jedynie temat seksu...
Maile wyslane dziewczyny.
he he no wiesz monika jeszcze wszystko przed Tobą, być może mąż jednak zdradzi Cię z przyjaciółką ( bo wiadomo " kto się czubi ten się lubi " ;) potem karze Ci się wyprowadzić z Waszego domu a Ty wylądujesz w kawalerce z drugim mężem ;)
oczywiście żartuje ! sama nie bardzo wierzę w takie rzeczy i nigdy bym się do wróżki nie wybrała :)
hehehe ja też byłam kiedyś u wróżki powiedziała mi że:
bedę mieszkała w kawalerce-a mam duży dom
mój mąż zdradzi mnie z przyjaciółką- hehe nawet jej nie lubi
będę miała 2 męża- bzdura
a ja potraktowalam to co napisal Ponury z dystansem:D

Wkońcu 90% katolików pewnie z kilka razy w tygodniu popełnia grzech uprawiając seks nie mając jeszcze albo już albo poprostu nie mając....ślubu kościelnego:P

Co za tym każdy taki katolik powinien zatem biegac z tym do spowiedzi(bo przecież wedle kościoła powinien)to byłyby niezłe kolejki do konfesjonałów hehehe:P Lepsze niż w mięsnym przed świętami:P

Tak samo ma sie kwestia wiary czy nie wiary....chodzenia czy nie chodzenia ...do wróżek ;)
Wasze złośliwości troszkę źle trafiły :P akurat Ponury i tv trwam leżą na przeciwnych biegunach :P

A forum jest świeckie,ale do tego publiczne i każdy ma prawo wyrazić opinię. No chyba, że zabronicie wstępu katolikom.
Ponury, a to jest świeckie forum czy należy do telewizji tv trwam?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
madzia.77@interia.pl
Ponury-a wiesz,ze uprawianie seksu przed slubem oraz stosowanie srodków antykoncepcyjnych to dla Kościoła to grzech? :PPP

Taki jestes super katolik;)?nie uwierze:))))
Ponury, don't worry ;)
prawdziwe katoliczki wiedzą i traktują wizyty u wróżki jako ciemnogród i bzdurę :)
według kościoła to jest furtka dla demonów i bardzo niebezpieczne może miec konsekwencje
Ile z was jest katoliczkami? Wiecie że korzystanie z takich usług to według Kościoła grzech?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Kazimiera, chętnie, mój mail janosik260@wp.pl.Pozdrawiam
hmm...zaintrygowalo mnie to co napisalas Kazimiero.mi wrozki mowily raczej pozytywne rzeczy,ale poki co nic sie ztego nie sprawdzilo.wręcz twierdze,ze sie nie wydarzy,bo jest poprostu nierealne,ale czesto o tym mysle i czasem niepotrzebnie sie dobijam.

Czy moglabym tez prosic o opowieśc tego co o czym piszesz...?Moze to spowoduje,ze przestane myslec o tym co mi mowily te kobiety...Troche mnie to zadręcza...
Ja tez mialam podobnie ze dlugo sie to za mna ciagnelo.Jak chcesz to Ci napisze ale na maila.
Kazimiera co masz na myśli? Pytam dlatego, że ja cały czas (już rzadziej) próbuje sobie sobie wytłumaczyc dlaczego ta kobieta wmówiła mi takie bzdury, że naprawdę było mi ciężko o tym zapomniec
Dziewczyny! nikt nie jest w stanie przepowiedzieć Wam przyszłości! To życie pisze swoje scenariusze!!!! W najmniej oczekiwanych momentach. Dajcie sobie spokój z tymi wróżkami i cieszcie się każdą minutką Waszego życia i tym, ze Wam zdrowie dopisuje. Reszta sama sie ułoży i tak inaczej niz myślicie.
Ja nie chodze do wrozki z powodow etycznych i moralnych ale zmadrzalam dopiero po kilku latach od mojej pierwszej i na szczescie jedynej wizyty u tej osoby.Dopiero zrozumialam z czym sie to wiaze ale to nie temat na to forum.I nie chodzi tu o to czy cos sie sprawdza czy nie.
~karolineee
daj namiary to wyśle do ciebie majla :)
Jezuuu... jak by mi ktoś przepowiedział wózek inw. to chyba bym się załamała.......dajcie spokój.Nie ma co marnowac sobie życia....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry