Widok

sprawdzowna wróżka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mam pytanko czy ktoś z was może polecić mi wróżkę taka już sprawdzoną? chciałabym dowiedzieć się mniej wiecej co mnie czeka w niedalekiej przyszłości.. Bardzo proszę o jakies namiary na sprawdzone wróżki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
według kościoła to jest furtka dla demonów i bardzo niebezpieczne może miec konsekwencje
Ponury, don't worry ;)
prawdziwe katoliczki wiedzą i traktują wizyty u wróżki jako ciemnogród i bzdurę :)
Ponury-a wiesz,ze uprawianie seksu przed slubem oraz stosowanie srodków antykoncepcyjnych to dla Kościoła to grzech? :PPP

Taki jestes super katolik;)?nie uwierze:))))
madzia.77@interia.pl
Ponury, a to jest świeckie forum czy należy do telewizji tv trwam?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Wasze złośliwości troszkę źle trafiły :P akurat Ponury i tv trwam leżą na przeciwnych biegunach :P

A forum jest świeckie,ale do tego publiczne i każdy ma prawo wyrazić opinię. No chyba, że zabronicie wstępu katolikom.
a ja potraktowalam to co napisal Ponury z dystansem:D

Wkońcu 90% katolików pewnie z kilka razy w tygodniu popełnia grzech uprawiając seks nie mając jeszcze albo już albo poprostu nie mając....ślubu kościelnego:P

Co za tym każdy taki katolik powinien zatem biegac z tym do spowiedzi(bo przecież wedle kościoła powinien)to byłyby niezłe kolejki do konfesjonałów hehehe:P Lepsze niż w mięsnym przed świętami:P

Tak samo ma sie kwestia wiary czy nie wiary....chodzenia czy nie chodzenia ...do wróżek ;)
hehehe ja też byłam kiedyś u wróżki powiedziała mi że:
bedę mieszkała w kawalerce-a mam duży dom
mój mąż zdradzi mnie z przyjaciółką- hehe nawet jej nie lubi
będę miała 2 męża- bzdura
he he no wiesz monika jeszcze wszystko przed Tobą, być może mąż jednak zdradzi Cię z przyjaciółką ( bo wiadomo " kto się czubi ten się lubi " ;) potem karze Ci się wyprowadzić z Waszego domu a Ty wylądujesz w kawalerce z drugim mężem ;)
oczywiście żartuje ! sama nie bardzo wierzę w takie rzeczy i nigdy bym się do wróżki nie wybrała :)
Maile wyslane dziewczyny.
Rewelacja, po prostu rewelacja, żeby widzieć w nauce kościoła jedynie temat seksu...
mogłabym tez prosic o maila?paulinagolebiewska22@wp.pl
Martek-rozumiem ze zanim wyszlas za mąz to po kazdym seksie biegalas do konfesjonału;);P?
Nie? to co z Ciebie za katoliczka;)
Ja nie o tym :)
ja tez nie pisalam calkiem powaznie do Ciebie...Caly wątek raczej jest troche dla mnie zabawny;)
Ja pisałem prześmiewczo, po prostu jak zwykle trąci hipokryzją - niby katolicy, a robią grzechy ile wlezie. Bo kto zna naukę kościoła?

Ja to olewam, ale jestem ciekawy jak temat wróżek traktują katolicy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

katolicy generalnie nie potrzebują znać przyszłości, bo podstawa wiary to zaufanie Bogu.
Po drugie w Piśmie Św. jest napisane:
Kapłańska 19:31 Nie będziecie się zwracać do wywoływaczy duchów ani do wróżbitów. Nie wypytujcie ich, bo staniecie się przez nich nieczystymi; Ja, Pan, jestem Bogiem waszym.

i taka historia:

Dzieje Apostolskie 16:16 A gdyśmy szli na modlitwę, zdarzyło się, że spotkała nas pewna dziewczyna, która miała ducha wieszczego, a która przez swoje wróżby przynosiła wielki zysk panom swoim. 17 Ta, idąc za Pawłem i za nami, wołała mówiąc: Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego i zwiastują wam drogę zbawienia. 18 A to czyniła przez wiele dni. Wreszcie Paweł znękany, zwrócił się do ducha i rzekł: Rozkazuję ci w imieniu Jezusa Chrystusa, żebyś z niej wyszedł. I w tej chwili wyszedł.
polecam stronkę : http://www.psychomanipulacja.pl/
Ponury,świeta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety w Polsce wiekszosc katolików to hipokryci!
Pisząc wiekszosc mam na mysli tych,którzy uważają sie za praktykujących.
Szkoda,ze wychodząc z koscioła zapominają,ze są katolikami...
Popełniają grzech za grzechem(chocby przytyoczony tu przeze mnie przykład uprawiania seksu bez slubu),ale przeciez oni są wielkimi katolikami hehe.
Żenada nic więcej.
Takich "katolików" to ja chcialabym omijac z daleka....
Niestety się nie da...Są wszędzie:P
a jaką wiarę Ty wyznajesz justi30 ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry