Widok

starające się XI :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
aby tradycji stało się zadość:) zapraszam do nowego i proszę zakończyć go maksymalnie za tydzień:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to pisałam ja Mar-chew ;P
Gosiar - powtarzam sobie cały czas, musi się udać:) ale później dopada mnie taki stres... Rano się obudziłam mocno zestresowana... nawet nie mogę nad tym zapanować... a to na bank nie jest dobre...

Asienkaj - a nie mówiłam!
tak ...tak :)
aha to już zakładam :) czyli XII :)
Mamy taką zasade, że każda staraczka, która zajdzie w ciąze zakłada nowy wątek starających sie :D
staraliśmy się od września także troszkę :) uśmiech nie schodzi mi z twarzy :)

a jaki wątek mam założyć ?
miało być "ale wątek" ale w mi zjadło.
Wieczorem mężyk odbierze bete także dam znać

nie dziękuje, żeby nie zapeszać.

Marchew: musi się udać!!! zobaczysz, że teraz będzie inaczej i musiss w to wierzyć. Stres będzie-bo jesteśmy już naznaczone tym co się stało...ale trzeba wierzyć. Buziaki
asienkaj: :-DDDDDDDDDDDDDD pięknie!!!!! ale atek WOW!!!!!! gratulacje i życzę duuuuuużo zdrówka dla Ciebie i kruszynki
asienkaj a jak długo sie staraliście?
gosiar mocccno trzymam kciuki za Ciebie :)
Wow co sie porobiło :)
nie było mnie 2 dni a tu takie zmiany :)

asienkaj gratuluje :))) zakładaj nowy wątek !!! ale już :)

za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki :)

ahhh ta wiosna :)
i nam się udało teraz :) mamy piękny prezent na święta dwie kreseczki :) jaka jestem szcześliwa az trudno to opisac
Słonko - trzymam kciuki aby się udało:)
Gosiar - ja będę jutro o 8... także się miniemy...
Znowu zaczęłam się martwić... mam nadzieję, że wszystko będzie ok...
No nareszcie nowy wątek.

Mar-chewa GRATULUJE!!!

Ja- Dawisia i Michałowa trzymam mocno za Was kciuki, mam nadzieję że to ostatni wątek w którym walczycie o faspleczkę.
anka: tak jak pisałam wyżej jestem przed @. Planowo powinnam dostać w tą środę.
A jakie objawy??? przede wszystkim intuicja, podwyższona temperatura, trochę większe piersi i ten rosnący brzuch na wieczór-takie dziwne uczucie ;-)
No dziewczyny - trzymam za Was kciuki!
U mnie jeszcze to potrwa - piątkowa diagnoza mówi sama za siebie:
z takim poziomem progesteronu ciąża byłaby cudem, a jej utrzymanie zupełnie niemożliwe.
Endokrynolog (za co bardzo go szanuję) przyznał, że tutaj kończy się jego rola (prolaktyna zbita na maxa) i kazał pójść do dobrego ginekologa, który skieruje mnie na monitoring i wtedy będę dopiero wiedziała, w jakich dniach brać Duphaston, no i czy w ogóle mam owulację (testy potwierdzają że nie mam).
Także długa jeszcze droga przed nami. Jedyne co mnie nastraja pozytywnie, to słowa mojego męża, że jeśli chcę - niezależnie od starań - możemy pójść do ośrodka i obdarować miłością maleństwo, które na to czeka...
Tym co się udało - gratuluję
Tym, co się starają - trzymam kciuki
Dziewczyny, nagla zmiana planow :)
Oczywiscie w dalszym ciagu czekamy na kurs adopcyjny ale od nastepnego cyklu rzucamy w diabla gumki :) Co ma byc to bedzie. Jak zaciaze to adopcje przelozymy na czas dalszy, przynajmniej bedziemy meli dzieci pzreciwnej plci, parke :) (bo nie zrezygnujemy) jak sie nie uda, zostanie adopcja...
Mysle ze po 3 cyklach stosowania gumek jak mial zniknac konflikt sluzu to zniknal, jak nie zniknal to nic nie zdzialamy... Taka decyzja na spontana :) Takze od nastepnego cyklu znow do Was dolaczam... teraz jeszcze nie przerywamy bo moze to za krotko?...

Jakos mam dziwne przeczucie, ze od teraz zaczna sie nam krotkie watki... widze ze kilka z Was ma ogromne szanse, a jeszcze Michalowa:)... ajj...pieknie :)))) Tez do Was dolacze...jeszcze troszke :))))
gosiar a jakie obiawy czułaś, a jesteś już po dniach przyjścia@?, ja też czekam, ale sama nie wiem ma bóle takie przedmiesiączkowe od 2 dni,. jakbym zachwilę miała dostać@,a do terminu miesiączki to 4 dni, nie chcę się nakręcać, oczywiście bole piersi już od 10 dni, jakiś innych objawów nie odczuwam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry