Widok

starające się pt.''Wiosna i Bociany''

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Aby tradycji stało się zadość to i ja zakładam nowy wątek.Dlaczego taki tytuł bo nareszcie przyszła wiosna i jest mnóstwo bocianów zauważyłyście jestem już czwartą osobą w przeciągu paru dni którą odwiedził bocian.Dziewczyny po prawie dwóch latach nareszcie mi się udało. Jestem w ciąży .Ciekawa jestem która będzie następna bo czuję że to nie koniec lecz dopiero początek................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
GRATULUJĘ :))))

hehe :) ile ja się napatrzyłam na bociany dwa lata temu ;) siedzące/stojące w gniazdach :) stojące na dachach/łąkach :) lecące nad drogą/łąką/nade mną :) a później pisklęta ;) cały przekrój od wiosny do jesieni ;)

i u mnie też to podziałało ;)
sylwia80,GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA I BARDZO SIĘ CIESZĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM!!! Piękna beta!
Wspanialy prezent na święta od ... bociana!!! ;)
Zamieniamy teraz zajączka wielkanocnego na bocianka,hehe!!! :)
Oby do każdej zawitał tej wiosny!!!
Dzięki dziewczyny.Na razie nie mam w ogóle żadnych dolegliwości gdyby nie ten spózniający się okres nawet bym nie zareagowała że to ciąża.Aha no może pierwszym objawem jest to że biegam zbyt często do toalety.
gratulacje sylwia!!! niech te wątki tak szybko się konczą jak ostatnio :)
moje gratulacje:)
No to się nazywa tempo... ;P
takiego krótkiego wątku to chyba jeszcze nie było.
Sylwia: serdeczne gratulacje. Życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i duuuużo zdrówka.

Kochane chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt. Wierzmy w to, że każda droga, choćby była długa, kręta i pełna rozczarowań, w końcu doprowadzi nas do upragnionego celu. Wierzmy i nie traćmy nadzieji. Całuje Was mocno

Jeszcze raz gratulacje Sylwia
Gratulacje Sylwia :) Faktycznie ostatnio cos wylegarnia bocianow hehe :) Rozmnozyly sie i podrzucaja fasolinki do domkow ;) Ale dobrze dobrze, oby ich nie zabraklo...
Z okazji swiat zycze Tobie oraz wszystkim zafasolkowanym dziewczynom spokojnych i zdrowych 9 miesiecy, zebyscie za...wlasciwie 8 miesiecy, a co niektore z Was ktorym sie szybciej udalo, jeszcze szybciej cieszyly sie malym placzacym brzdacem i mogly go przed Bozym Narodzeniem utulic w ramionach. Zeby Wasze dzidziusie zdrowo fikaly w brzuszku, pieknie rosly a beta stawala sie coraz wyzsza...
A Nam, starajacym sie zycze szybkiego zafasolkowania, zeby los nas niedlugo zaskoczyl i na tescie pojawily sie 2 kreseczki... Zebysmy nie zwatplily w to, ze i nam sie na pewno uda, jak nie w tym, to w kolejnych miesiacach i kazda z nas bedzie miala na tym forum swoj watek "starajcych sie". Zycze Nam wszystkim bycia niedlugo najszczesliwszymi na swiecie mamusiami!!! :)
A maz sie smieje hihi ze idzie teraz swiecic jajeczka, zeby w koncu udalo mu sie gola strzelic ;)))))
A tak na marginesie pojutrze chcemy powiedziec rodzicom o adopcji...trzymajcie kciuki zeby dobrze zareagowali i sprobowali nas zrozumiec...
o jak wesoło sie zrobiło na naszym watku ;)
GRATULUJE kolejnej przyszłej mamusi ;)))

jak ta wiosna świetnie na nas starczki działa hihihi..u mnie niestety nie pójdzie tak łatwo ;(

Wszystkiego najlepszego na te Świeta dla wszystkich starczek ;)
RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY DUŻO WIARY I NADZIEI DLA STARAJĄCYCH SIĘ A DLA NAS ZAFASOLKOWANYCH SZCZĘŚLIWYCH DZIEWIĘCIU MIESIĘCY:)
Wielkie gratulacje Sylwia!Super szczególnie przed samymi świętami:-)Wam wszystkim dziewczyny życzę zdrowych,radosnych i pogodnych świąt spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół:-)
gratulacje :) piękne święta będziecie mieli
no nie byo mnie tu troche a tu takie wiesci!!!!!!
Michalowa - GRATULACJE to jest wspaniala wiadomosc i ciesze sie bardzo ze zobaczylas 2 kreski, mam nadzieje ze maluszek wynagrodzi te 2 lata wylanycg lez.
Marchew - tobie tez jak najserdeczniej gratuuje

Wszystkim Wesolego Alleluja
no pieknie, grzudzien bedzie niezly dla was i na pewno na Boze Narodzenie beda z wami babies hihi, sama rok temu to przezywalam hihi

Walerko, jak podroz? my wracamy w pt, ale po tygodniu znow jedziemy do Szkocji, wiec jakby co to po SZkocji spotkalybysmy sie ???chce zobaczyc foty itp...
Cześć dziewczynki co u was słychać?
Sylwia, gratulacje:)))
Witam juz po świątecznie hihi ;)
ja też się witam po świętach i z nowym cyklem.

Słonko: czekamy na wieści jak zareagowała rodzinka na nowinę.
Michałowa - jesczze raz GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę. A mówiłam, że będziesz kiedyś zachwalała IUI. :)
Sylwia - gratulacje. :) 2 lata - też się naczekałaś.
Ja miałam czwarte IUI. Trzymajcie kciuki. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry