Widok

"staż związkowy"

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nawiązując do średniej wieku - jestem ciekawa jaka wyjdzie nam średnia "stażu związkowego' przed slubem.
Nam niedawno stuknęły cztery lata, w dniu slubu będzie 4 lata i 8 miesięcy z kawałkiem, a jak to wygląda u Was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
7 lat już
9 lat

W dniu slubu 4 lata i 10 miesiecy
8 lat
no niezle niezle...
A u nas w dniu slubu bedzie prawie dokladnie roka jak sie znamy :-))

Cmoki...

w dniu ślubu będzie 4 lata 6 miesiecy i 11 dni
w dniu slubu bedzie dokladnie 1510 DNI bycia ze soba...
czyli 4 lata, miesiac i 11 dni ;) a zareczyny mielismy w druga "rocznice" naszego zwiazku ;))
slub zaczelismy planowac w lutym 2005 - czyli rok temu, wtedy bylismy jedyna para z moich znajomych/rodziny (pierwsza wsrod kuzynostwa i na roku itp) a teraz tak sie potoczyly losy ze idziemy przed naszym slubem na 4 wesela najblizszych... ;) w ogole wsrod moich znajomych i rodziny 2006 r bedzie po prostu kipiał od slubow!! ;)

Ja myslałam, patrzac na moje koleżanki ze norma to po dwóch - trzech latach. My nalezymy, wśród naszych znajomych, do tych co jak na taki "staż'' najpóźniej się zdecydowali, ale widze ze 4-5 lat to jednak jak najbardziej wychodzi nam norma..:-))
My w dniu slubu bedziemy ze soba ponad 3 lata, a będizemy ze soba do końca zycia

pozdrawiam
dokładnie 16.09.06 bedzie 3 lata i 2 miesiace
No to dziewczyny ja was chyba wszystkie pobije, MY w dniu ślubu będziemy się znali 11 miesięcy! już po miesięcu znajomości mój narzeczony stwierdził, że chciałby resztę życia spędzić już tylko ze mną. ja także miałam podobne odczucia i nie żałuję tak szybkiej decyzji (przynajmniej na chwilę obecną).
w dniu ślubu będzie 4 lata 2 miesiące
o cholerka, gratuluje odwagi.....
a zaręczeni od 18 października 2004
W dniu ślubu bedziemy razem 6 lat i prawie cztery miesiące. A zaręczeni bedziemy od ok 1,5roku (od grudnia 2004r) :))
w dniu ślubu będziemy ze sobą 5 lat 9 miesięcy i 1 dzień, a po zaręczynach 1,5 roku.
a my w dniu slubu razem rowne 4 lata, a jako nerzeczenstwo 4 miesiace i 22 dni :)
zapomniałam dodać , ze ślub mamy w 1 rocznice naszych zaręczyn !! (mój K. szczęśliwy, ze nie będzie musiał pamietac dwóch dat:)) W dzień slubu dokładnie, jak teraz obliczyłam bedziemy ze sobą: 4 lata, 8 miesięcy, 18 dni
w dniu ślubu - razem 7 lat bez 2tyg, zaręczeni 2 lata i 7 miesięcy :)
do góry