Widok

studiowanie

nad morzem studiuje się super, szkoda tylko, że trzeba się uczyć na wejściówki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktosik

Oczywiscie rozumiem twoj poglad na kwadratowa
kazdy ma swoje zdanie
wiesz chodzilem tam wiele lat
no i faktycznie nie oberwalem tam nigdy po glowie
Ale czas cos zmienic w tej dyskotece bo coraz gorzej sie tam dzieje
nie bede tu wymienial tych bramkarzy ..
dobrze ich znam i uwazam ze tacy jak oni nie powinni tam pracowac i tyle to jest nie tylko moje zdanie ale i wielu moich znajomych ktorzy tam chodza
i czasem dostali od nich po glowie
slyszalem ze i tak w kwietniu te bude zamykaja i wreszie bedzie spokoj
rozpisza na nowo przetarg na prowadzenie dyskoteki
Pozdrawiam Franz

Do tematu Kwadratowa

NIe wiem czy bywasz tam czesto ale czy ty wiesz ile tam ludzi sie bawi i czy widzisz zeby tam sie wszyscy bili z kazdym napotkanym? NO ja nie wiem czy ty osadzasz tych bramkarzy ale skoro dostal po twarzy ten policjant to ja sie zapytam czy on byl na sluzbie wowczas? Moze przyjdz na jakonkolwiek impreze w tygodniu i zobacz czy jest tam agresja a nie wyskakujesz z takimi teksdtami o zamykaniu jakbys nie mial na uwadze innych ktorzy tam sie dobrze bawia......Jak ci sie tam nie podoba to nie przychoc tam listy obecnosci nie trzeba podpisywac

Nuda

Smierdzi nuda w Hyde Parku. Mysle, ze trzeba tu zrobic jakis przeciag.

Miltedus

Ze tez niektórzy nie potrafią trawić czasu, tylko marnotrawić... Ludzie gdzie jest wasz czas?

Elwira

W jakiej gazecie?

POBICIE POLICJANTA W KWADRATOWEJ

CIEKAW JESTEM CZY SLYSZELISCIE O TYM JAK TO W ZESZLY WTOREK 31 LISTOPADA NA HALOWEEN
W DYSKOTECE KWADRATOWA DWOCH BRAMKARZY POBILO POLICJANTA
ARESZTOWANO ICH I OWSZEM ALE CZY TRZEBA BYLO CZEKAC AZ DO TAKIEJ ZADYMY
MOIM ZDANIEM POWINNO SIE ZAMKNAC TE DYSKOTEKE

Garadiel

jesli zwlaszcze sie ciebie nie przelekly to znaczy ze jestes godnym przeciwnikiem, uwazaj na mnie w ciemnej uliczce zycia, gdzies tam czai sie prawda. bynajmniej to nie matrix, chociaz kto wie. zycie to jedno wielkie klamstwo i zart.

La Chansone

rubasznie owszem, mozliwe ze jednak Cie kojarze.
mozliwe ale nie calkowicie pewne.

Atma

Piszesz, ze nie mozna uzalezniac zycia od innych.... masz czesc racji- czasem nie warto ufac innym, poswiecac sie dla nich.. ale pomysl, czym byloby Twoje zycie, gdybys popadla w calkowity egocentryzm? czy byloby wtedy miejsce dla przyjaciol?...

Plagiat

Jak widisz.. zwlaszcze mi nie zagrozily.. albo ja im;))... zyje..ale nie wyrabiam z czasem.. cos jest nie tak.. pewnie zaklucenia w matrixie;))...

Plagiat

rubasznie , niestety to nie ode mnie się dowiedziałeś , o tym co robiłeś tej wspaniałej nocy ( a co???) z Tweety pod bo byłam chyba ze dwa razy ... A pogoda?......... Może to tylko pogoda mojego ducha jest wypaczona???

ATMA

Milo ze tak uwazasz. Widze ze niepotrzebnie sie zirytowalem. Jednak ostatnio pewna osoba mi powiedziala ze pie....e jak potluczony wiec jestem sceptyczny (zreszta zawsze jestem). Najdziwniejsze jest to, ze niby jestem plomyczkiem nadziei a sam w rzeczywistosci jestem pesymista, choc probuje to zmienic.
Pietrucha - ona wlasnie pisala jak cie nie bylo.....
Smucenie z Plagiatem....... wszystko ma swoj cel.

A pozatym milo gdy ktos napisze cos dobrego o czyichs pogladach, bo juz zaczynalem tracic zapal do Gratki......

Minnie

Zawsze jest w zyciu cel. Nie zyje sie dla kogos innego, lecz dla siebie. Nie mozna uzalezniac zycia od innych osob.

7SK !!!

No wiesz, co Ci sie stalo ??? Ja nie mam potrzeby klamac i tego nie robie. Pisze zawsze to, co mysle, a nie to, co chcialabym, zeby sprawilo komus przyjemnosc. Podoba mi sie Twoj optymizm i bardzo sie ciesze, ze ktos myslacy w ten sposob pisze do HP w DB. Pietruchy nie kojarze w ogole, nie pisalam widocznie w tym okresie do Gratki, co on/ona, trudno wiec, abym go pamietala. Twoja wesolosc... no tak, nie chodzi mi wcale, ze mam z Ciebie ubaw czy cos takiego, w ogole moja intencja nie bylo, abys to tak odebral. Chodzi mi tylko o to, ze jestes takim jasnym promyczkiem w mrokach HP. Moze tutaj troche posmuciliscie z Plagiatem, ale mam nadzieje, ze juz jest dobrze. Glowa do gory i nie przejmuj sie tak :)))

Poszukiwany/poszukiwana :)

Hej...ludziska... Piszę tu w poszukiwaniu talentów... Jezli lubicie pisać wiersze.. opowiadania, felietony, recenzje...wszystko.. to prosze o kontakt.. Chcę umieszczać to w gazecie..!!!! Dzieki z góry.. Wszystkim życzę miłego tygodnia!!!

Ps. Ja też nie opuszczę kina Neptun :))))))))

Miltedus

Bardzo jednostronny artykuł.

Cele

Chcecie, czy nie, nadrzędnym celem i motorem wszelkich działań jest szczęście. Dobre samopoczucie. Uwolnienie się od stanu nieprzyjemnego. Cokolwiek zrobicie , nie unikniecie nagrody.

Amstaff

Niech ktoś mi pomoże na biegu muszę kupić szczeniaka American Staffordshire jestem już zdecydowany jeśli ktoś ma lub wie kto ma plis o kontakt.

Lubię chodzić na cmentarz.

Lubię chodzić na cmentarz. Lubię zapach palących się zniczy. Lubię, gdy w mroku setki płomyków rozświetla cmentarz. Potem wracam przez jesienny las do domu. (Hebe - Gratka HP 4 listopada 2000)
Hebe czuje zapach zniczy, ale nie czuje zapachu ludzi, którzy zamknięci w nieszczelnych, drewnianych pudłach wyścielanych niepotrzebnie wygodnie, tracą powoli resztki oczu i którym rozlewają się jelita, brudząc bogato szyte ubranie.
Krótki, ale nowy artykuł na www.miltedus.hg.pl/hebe.html

Multikino , nic ciekawego

Sorry, moze to tylko moje wrazenie ale calosc to McDonald`s wśród kin. Bardzo mnie to irytuje i pozostane przy Neptunie :-)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry