Widok
Ja już nawet nie muszę patrzeć na suwaczek ani żadne inne liczydło :) Łatwo policzyć, że zostały 24 dni :) Mnie martwi tylko to, że mam tak mało czasu na wszystko jak z pracy wracam :( I codziennie śni mi się coś związanego z remontem lub weselem. Nawet moja świadkowa ma już koszmary. W ostatnim biegła za nami do ołtarza bo się spóźniła. Biegnąc przez kościół pogubiła buty :)
Martita ja mam ogólnie troszkę "wylane" na ten cały zamęt ślubny, podchodzę do tematu bardzo racjonalnie, bez zbędnego "podniecanie się" że tak brzydko to ujmę, ale nigdy przenigdy nie chciałabym znaleźć się w Twojej skórze. Trzymam dzielnie kciuki za cała sytuację bo wiem że jest Ci cholernie ciężko.
Buty kupowałyśmy na allegro.
Nie wstawiałam nigdy zdjęć więc wrzucę linki.
Uparłam się na różowe wiec nie wybrzydzałam tylko brałam co jest, bo ogólnie z tym kolorem jest problem.
http://allegro.pl/item1120716462_kuala_fd855_modne_buciki_na_lato_pink_r_37.html
te kupiłam jako pierwsze, do dziś jeszcze nie mam ich w domu, ale Żaneta ma identyczne i mówi że są wygodne
http://allegro.pl/item1163702659_a452_r_38_buty_szpilki_satyna_rozowe.html te mam już w domu i jestem bardzo zadowolona, nie widziałam ich wcześniej.
Ale to i tak dobrze się składa bo jedne weźmie siostra, muszę jeszcze dokupić jedną parę dla drugiej druhny, ale to jak zdecyduję w których ostatecznie pójdę.
Buty kupowałyśmy na allegro.
Nie wstawiałam nigdy zdjęć więc wrzucę linki.
Uparłam się na różowe wiec nie wybrzydzałam tylko brałam co jest, bo ogólnie z tym kolorem jest problem.
http://allegro.pl/item1120716462_kuala_fd855_modne_buciki_na_lato_pink_r_37.html
te kupiłam jako pierwsze, do dziś jeszcze nie mam ich w domu, ale Żaneta ma identyczne i mówi że są wygodne
http://allegro.pl/item1163702659_a452_r_38_buty_szpilki_satyna_rozowe.html te mam już w domu i jestem bardzo zadowolona, nie widziałam ich wcześniej.
Ale to i tak dobrze się składa bo jedne weźmie siostra, muszę jeszcze dokupić jedną parę dla drugiej druhny, ale to jak zdecyduję w których ostatecznie pójdę.
Witajcie!!! Nie było mnie ostatnio bo jestem strasznie zaganiana...juz nie wiem w co mam łapy wkladać:)...no to czytajcie co mam do napisania...miałam przymiarkę w piątek 30 lipca no i miała przyjechac niby nowa sukienka dla mnie a tu sie okazuje że to jest na stara i warstwy pod spodem ma za krótkie a na wierzchu jest przyszytych 5 warstw nowych za długich...no tak sie wściekłam że myslałam że porwę tą sukienkę....no i pani mi zaproponowała żeby przymierzyć sukienkę z manekina bo jest całkiem nowa jeszcze nie przymierzana..no i okazało się że jest prawie idealna(prawie dlatego że miała 6 warstw tiulu a ja chcę 11 warstw)...powiedziałam że nie chcę tej mojej sukienki tylko tą z manekina..poprosiłam o numer do szefa i zadzwoniłam do niego...opieprzyłam go że juz 7 raz będę do nich jechała i że nie będę miała do końca takiej sukienki jak chciałam (chciałam tył bardziej wykrojony ale ta na manekinie miała zabudowany...a nie chciałam żeby to wycianali już bo sie boję tych poprawek...z każdą poprawką było coraz gorzej)....powiedziałam że musi mi to jakoś zrekompensować...powiedział że da mi rabat....dzisiaj jest 3 sierpień a ja jeszcze nie mam sukienki a wesele mam 7 sierpnia....reda Twoja sukienka wisiała bez pokrowca bo była przygotowana już do przymiarki
Żaneta te drugie jeszcze nie doszły dlatego nic nie pisałam, liczę że dziś już będą bo troszkę przesadza ten sprzedawca ;)
W sobotę troszkę podreptałam w tych satynowych i myślę, że nie będzie źle , ale chyba muszę pomyśleć o czymś niskim na przebranie, bo ja mam problemy z kolanami i po kilku godzinach na obcasie mogą mi zacząć dokuczać.
Gabi buty pasują do sukienki jak najbardziej, bo są księżniczkowe.
W sobotę troszkę podreptałam w tych satynowych i myślę, że nie będzie źle , ale chyba muszę pomyśleć o czymś niskim na przebranie, bo ja mam problemy z kolanami i po kilku godzinach na obcasie mogą mi zacząć dokuczać.
Gabi buty pasują do sukienki jak najbardziej, bo są księżniczkowe.
Mentorko sukienka którą Ci wysłałam to sukienka świadkowej, do niej ma bardzo różowe ciemne buty, bedzie miała wiązankę musnietą tym właśnie intensywnym kolorem różu i jedną różę we włosach też w kolorze butów. sukienka jest bardzo jasna różowa jak nasza wstążka więc to wygląda troche tak jak Ty mi pokazywałaś te kolorowe buty do ślubu. Ja nie będę miała w wiązance tego koloru, moja będzie jasna.