Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O jak pusto :)
Mentorko sprawdź maila:)

Gabi zostało mi tylko jeszcze jedno zaproszenie a tak to już wszyscy:)
a Ty?
O jak szybko znalazłam ostati post ;P
ale rzeczywiście pustkami świeci.
dziewczyny macie już wybraną biżuterie?
No niestety jesteśmy w czarnej... dziurze :) Została większa część mojej rodziny i wszyscy znajomi :( Na szczęście rodzina narzeczonego prawie cała już zaproszona. Mam nadzieję, że w tym tyg oblecimy moją :)

Biżuterii jak nie miałam tak nie mam. I czasu żeby czegoś poszukać też nie mam :(
Ja mam tylko kryształy, a czasu na wykonanie biżu brak ;(
Kamila a co planujesz zrobić z tych kryształów?:) masz już jakąś wizje?
Myślałam o czymś w tym stylu żeby nie był zbyt "ciężkie wizualnie"
http://black-diamond.com.pl/Sklep/bizuteria-slubna.php?id=281

http://black-diamond.com.pl/Sklep/bizuteria-slubna.php?id=201

http://black-diamond.com.pl/Sklep/bizuteria-slubna.php?id=174

http://black-diamond.com.pl/Sklep/bizuteria-slubna.php?id=166

ale co do koloru myślę że róż, ale zrobię oba kolory i zadecyduję już w dniu ślubu.
wszystkie śliczne ale najładniejsze pierwsze i ostatnie:)
http://www.silverado.pl/Disco_Ball,k55/Kolczyki_srebrne_z_krysztalami_Swarovski_63_22,t3125.html mi sie cos takiego podoba

niekoniecznie te ale na tej stronie jest kilka fajnych
Te kolczyki co podała Kamila są prześliczne, ale ja chcę jeszcze dłuższe i większe, dopiero na przymiarce zacznę się zastanawiać jakie będą dokładnie. Te co Gabi pokazała też lux ale dla mnie za krótkie:(
a czy Wy będziecie miały coś na szyję lub rękę czy tylko kolczyki?

Gabi, spokojnie, zdążycie na pewno wszystkich zaprosić, to tylko się wydaje, że tak dużo:))
wklejam fotki fryzur któe mi się jeszcze podobają:)
image
image
image
image
image

Uploaded with ImageShack.us
Witajcie dziewczyny!! Jestem z Radomia i jakieś 2 miesiące temu zamówiłam suknie Giovani w Radomiu.Ślub mam 7 sierpnia 2010 roku. Byłam na pierwszej przymiarce i byłam bardzo zadowolona, musiały byc zrobione małe poprawki przy biuście, 5 dni temu byłam na drugiej przymiarce i byłam zaskoczona bo suknia wyglądała jak nie moja, jakaś taka licha była i okazało sie że ujęli mi tiulu bez mojej wiedzy...zamiast mieć 11 warstw jak było w sukni która stała w salonie było tylko 6 warstw...ponadto nic nie było poprawione....bardzo mnie to wkurzyło..a jak u Was???...nie miałyście żadnych problemów a przymiarkach?? Ja już wiem jaką będę miała fryzurkę..wkleiłabym tylko nie wiem jak:)
martita ale jak to odjeli 5 warstw tiulu bez twojej zgody??? ale poprawią to? ja jeszcze przymiarki nie miałam, mam nadzieje że nie będzie problemów...
przyślij zdjęcie na meila nina210@wp.pl to wstawie:)
Martita nie strasz:( bo ja mam przymiarkę za 2 tygodnie i już sie boje... to jest niedorzeczne, że oni odjęli Cię tyle warstw tiulu bez Twojej zgody, powinnaś z nimi porozmawiać dosadnie ze chcesz tak jak było mówione od początku a nie..

Mentorko fryzury przepiękne, tylko 1 najmniej mi sie podoba a reszta jest extra, nie wiedziałabym na którą się zdecydować powiem Ci szczerze..:)
Mam wrażenie że myśleli że się nie zorientuje że czegoś jest za mało...moja mama to była w szoku jak założyłam suknie na drugiej przymiarce...jeszcze do tego ta babka co tam pracuje w tym sklepie to taka mała cwaniarka...zaczęła mi jakieś kity wciskać...ja powiedziałam że chce taką sama jak oryginał i maja to poprawić...mam mieć przymiarkę 20 lipca...zobaczymy co zrobią..
mentorka już wysłałam zdjęcia:)
O kurczę. Słuchaj a może oni wcale Ci Twojej sukni nie dali tylko sie pomylilli i jakiejś innej dziewczyny dostałaś. Jak to mozliwe żeby przez pomyłkę odjąć 5 wartstw tiulu. Dobrze, że pierwszą przymiarkę mam miesiąc przed ślubem. Nie sądziłam, że takie szopki mogą odwalać.
Gorset masz wiązany czy na suwak??
To była moja suknia bo ja chciałam trochę inne wiązanie...troszkę niżej...jak już wspomniałam gorset mam wiązany...nie wiem..może przez pomyłkę to zrobili a może specjalnie chcieli ująć tiul żeby wykorzystać do innej sukienki i myśleli może że jestem jakies ciele mele i się nie znam i nic nie zauważę..cena oczywiście się nie zmieniła a warstw brakowało..także dziewczyny dokładnie wszystko sprawdźcie...w oryginale jest 11 warstw tiulu...nawet jak miałam pierwszą przymiarkę to suknia leżała na ziemi a na drugiej była jakby trochę za krótka..moja mama stwierdziła że musieli ująć tiulu od góry..dziwna sprawa
do góry