Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie mozna kupic ta sukienke
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=485531&c=1&k=170
http://allegro.pl/suknia-slubna-princessa-i2678766470.html

Sprzedam Suknię Angel Giovanni

k.lubinska@vp.pl
Na sprzedaż - Piękna suknia ślubna angel giovani z fioletową wstążką roz 40, tren + welon,

Szczegóły poniżej

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/piekna-suknia-slubna-angel-giovani-z-fioletowa-wstazka-roz-40-tren-welon-ogl5329762.html
Sprzedam suknie GIOVANI - ANGEL 34/36/38 - model 2010-2012
kolor bialy
suknia 34/36/38 nawet 40 -patka kryjaca, gorset
Suknia wyszywana kryształkami Svarowskiego.
Wzrost okolo 176 - moze byc krotsza
rozmiar biustonosza - B - moze byc nawet C bo jest push-up
Rozowa wstazka z mozliwoscia odpiecia
Suknia jak nowa - jest w idealnym stanie.
15.09.2011 odbior z salonu - dodatkowe pranie.
Mozliwosc wyslania zdjec
zobaczyc mozna w Warszawie

W-wa
tel. 601332037
Julka
jula86@o2.pl
Angel Giovani suknia ślubna księżniczka w rozm. 34-36 na 170 cm wzrostu plus 7 cm obcas. Suknia w stanie idealnym, wyczyszczona, uzupełniona o kryształki, gotowa do ślubu. Do sukni dodaję dwa welony. O szczegóły i zdjęcia proszę pisać na maila oshisun@wp.pl / woj. lubuskie i zachodniopomorskie
Hej dziewczyny podaje numer do pani która sprzedaje w cenach hurtowych welony z kamieniami swarovskiego (certyfikat) 180 zł ma równie piękne welony wykończone koralikami za 110zł ceny tych welonów w salonie wahają się od 300-600. A cena ta z tond że bezpośrednio od producenta super rewelacyjne ,piękne wykończenie całości. Treny też w sprzedaży:) NR tel 591766105

Sprzedam suknię Giovani rozmiar 36/38

Witam serdecznie! mam na sprzedanie suknie Giovani, oryginalną, z różową wstążką. Wzrost 170 cm + 6 cm obcas. Rozmiar sukni pasuje na osobę noszącą 36/38. Suknia była uzyta raz ale jest po czyszczeniu i wygląda jak nowa. Dorzucam równiez welon (taki do pasa mniej więcej) wysadzany również kryształkami swarovskiego. Oprócz tego bolerko białe 3/4. Oczywiście równiez pokrowiec do sukni. Suknia jest naprawdę przepiękna i jakbym miała wybierać jeszcze raz to bez wahania wybrałabym ten sam model. Wygląda sie w niej zjawiskowo.
Cena moja to 2700 zł ze względu, że dałam za nią dużo więcej i oprócz tego jest jeszcze welon i bolerko o łącznej wartości 300 zł. Naprawdę polecam, bo warto.
Kontakt telefoniczny lub mailowy: 512 443 357
krol_a.m@wp.pl
Mikołajki Pomorskie (okolice Sztumu- Malborka). Kurier gratis, badź odbiór osobisty.
Gdzie dostałaś tak piękna sukienkę?
Poszukuję sukienki Angel Giovani - na co najmniej 170 cm + obcas. Kolor szarfy bez znaczenia, cena nie wiecej jak 2.000 zł
a ja mam do sprzedania 38-40 na 176 cm
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-giovani-z-piekna-szarfa-ogl4215266.html
Odkupię suknię Angel giovani rozmiar 34/36 na wzrost 164 oferty proszę kierować na maila mariagruba@wp.pl
Witam! chciałabym się dowiedzieć więcej na temat sukni ze zdjęcia. Jaki rozmiar, cena i gdzie mogłabym ją zabaczyć???
Bardzo zależy mi na czasie...pozdrawiam serdecznie, Sylwia

Sprzedam suknie GIOVANI-ANGEL 34/36/38 a nawet 40 - model 2010/2011

Suknia 34/36/38 w salonie uwazaja ze nawet 40 sie zmiesci poniewaz jest z tylu patka kryjaca i gorset wiazany.
Wzrost okolo 176 cm + 5cm obcas - wiec można w razie czego skracać.
Wysadzana jest krysztalami swarovskiego. Zakupiona w salonie Angel w Warszawie.
Suknia była na okładce czasopisma ślubnego, promowanego przez aktorkę Joanne Jabłczyńską.
Suknia jak nowa - Panie w salonie zdziwione ze wogole nie byla ubrudzona, jest w bardzo dobrym stanie.
Około 15.09.2011 odbior z salonu po praniu.
Cena do uzgodnienia.
Warszawa, mozliwa wysylka. 601332037
Mam suknie GIOVANI do sprzedania, w dobrym stanie, rozmiar 36-38, wzrost ok 165-170 + obcas. tel 511-114-994, e-mail: joanna.gargol@gmail.com
hej dziewczyny mam do sprzedania suknie giovanii rozmiar 38/40 mail: esmo@vp.pl
Ja wybrałam jaśniejszy fiolet:) Ślub bierzemy 18 czerwca. Też zastanawiam się nad fioletowymi butami. Te typowo ślubne nie przypadły mi do gustu.
A która dziewczyna go nie oglądała:)heh....tylko ze ja chce bardziej intensywny fiolet,Panie z salonu namawiaja mnie takze na buty tego samego kolorku podobno ciekawie wyglada.znalazlam pare zdjec w necie i chyba jednak sie skusze:)a kiedy bierzecie slub?
m iki, jaki zbieg okoliczności:) ja również będę miała fioletową kokardę do sukni Giovani :)
Oglądałaś film Bride Wars??
Witam kolezanki.Ja swoja rowniez zamowilam:)i jestem bardzo szczesliwa zmienilam tylko kolor kokardki na fioletowy-moj ulubiony kolor:)
do góry