Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabi dobrze myślisz i dziewczyny też. Ja się o to pytałam i każdy salon współpracujący z Angel robi poprawki na miejscu, maja swoją krawcową, bo na pewno nie opłaca im się zawozić sukienek z powrotem do Angel.
No właśnie czyli dobrze myślałam z tą krawcową.

Mentorko no w umowie zapisane jest że 05.08, ale Pani mówiła mi już przy zakupie, że może być poślizg. Szczerze to jeszcze o tym nie myślę, zacznę się zastanawiać jak ok 2 tyg przed weselem nie będą dzwoniły ;)
Kamila a ty też masz suknie z Langorii? kiedy masz przymiarke?
Hey salon w Gdansku ma swoja krawcowa na miejscu bo pytalam. Zreszta na logike zbyt duzy koszt bylby przewozu a taka krawcowa nie pracuje na etat a placa jej za kazda "popawkę".
Gabi mi się zdaje, że masz rację z tymi poprawkami. Wydaje mi się że babki w Gdańsku mówiły o miejscowej krawcowej, ale ręki sobie uciąć nie dam.
Troszkę by ich kosztowało wywożenie sukienek po kilka razy, poza tym to dodatkowy czas zwłoki.
A czy te poprawki robi Warszawa czy indywidualnie każdy salon? Mi się wydaje że Pani z którą rozmawiałam powiedziała żebym się nie stresowała bo suknia na pewno przyjedzie taka jak powinna a jeśli się okaże że np schudłam to szybko "ZROBIMY PANI POPRAWECZKI". Czyli kto? Żałuje, że nie zapytałam.
Dziewczyny zauważcie, że kolejny raz chodzi o salon w Radomiu, powinnyście to zgłosić do Warszawy. Wydaje mi się że to wina sklepu, jakieś niekumate i leniwe baby, które źle wymiary podają. Niedługo moja przymiarka, wtedy zobaczymy czy w Warszawie pieprzą czy to wina Waszego salonu. Jeśli moja suknia będzie dobrze uszyta powinnyście się zgadać i jechać do Warszawy złożyć skargę na salon. Współczuje Wam bardzo stresu. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka bo i tak poziom mojego stresu jest aktualnie wyższy niż kiedykolwiek w przeszłości :)
to co tu opowiadacie to jakaś totalna maskara.. żeby wszystkie suknie przychodziły inne niż powinny......
ehh ja to bym zadzwoniła do Anegl i stanowzo chciała odpowiedzi dlaczego suknia przychodzi nie taka....... może wtedy wzieliby się do roboty. Bo wiadomo, jak widzą że człowiek się intersuje to od razu jest inaczej..
A jeszcze takie pytanko do martity czy ta moja sukienka powinna tak sobie wisieć czy powinna być zapakowana i dopiero jak przyjde powinni ja otworzyć?
Właśnie na manekinie wydawało mi się że była nowa sukienka giovani nie ta co kiedyś przymierzałam decydując sie na ten model.
też jestem zdania ze należy Ci się tak jak powiedziałaś porządny rabat i nie nie myślą że zwiodą Cie byle czym!
A tak zapomniałam ślub mam 11 września
tak to była moja sukienka szkoda że sie nie spotkałyśmy ja byłam tak za 15 piąta po mnie była jeszcze inna dziewczyna ale w jej przypadku to była totalna katastrofa co prawda miała inną sukienke niż nasza ale była strasznie niezadowolona w sumie nie dziwie się jej bo gorset był po prostu brzydko mówiąć spieprzony!myślałam że juz się tam popłacze ale jakoś się wstrzymała. Babka przy niej zadzwoniła do szefa i on zaproponował w zwiazku z tym zajściem satysfakcjonujący rabat i oczywiście sukienkę kolejny raz do poprawy, co więcej ta dziewczyna ma osobiście się spotkać z szefem!
Krótko mówiąc to nie wiem jakie to babki szyją i żeby mieć tyle poprawek!
oczywiście że Ci się należy, tak wogóle to sami powinni zaproponować...
a wkońcu byłaś na przymiarce? bo wcześniej pisałaś że będą szyli nową suknie:)
Dodam jeszcze że wzięłam sobie numer do szefa i zadzwonię do niego jutro.....powiem mu żeby miał na uwadze porządny rabat....w poniedziałek będę jechała już 6 raz do nich i uważam że mi się należy
Reda a Ty kiedy masz ślub??
Witam !!! Ja też dzisiaj byłam na przymiarce juz 4(jestem z Radomia)....chyba widziałam Twoją suknie jak wisiała i czekała na Ciebie...byłam umówiona na 16.00 ale jak poszłam to okazało się że jeszcze jej nie ma więc poszłam sobie na spacer z mamą jak juz wróciłam i moja sukienka przyjechała okazało się że znowu jest za krótka i praktycznie tylko trochę koronka na gorsecie była poprawiona...wkurzyłam sie bardzo bo juz za tydzień mam wesele a tu sukienka nie jest gotowa....na manekinie wisiała nowa suknia uszyta jeszcze nie przymierzana....powiedziałam że chcę ją przymierzyć...i okazało się że gorset jest idealny natomiast warstw tiulu było 6....powiedziałam żeby doszyli mi do niej 5 warstw i zobaczymy co z tego wyjdzie...w poniedziałek mają mi dać znać czy już jest zrobiona..
też jestem z radomia i zamawiałam suknie giovani. jak to w ogóle jest bo dziś byłam na pierwszej miarze i okazało sie że moja suknia ma tren a ja wcale go nie chciałam i w moim zamówieniu też go nie było poza tym gorset sukni był o wiele za duży prawdopodobnie schudłam ale nie wieże że aż tak!
co sądzicie dziewczyny o moim przypadku to też jest w sumie podejrzana sprawa!
LI PARIE LINGERIE to jest salon bielizny przy ul. Chmielnej w Warszawie, chyba niestety tylko w Warszawie, super dobierają bieliznę do kształtów ciała.
mam pytanie odnośnie biustonosza, macie już kupiony? jakie krój będziecie miały? ja myślałam nad bardotką ale niewiem czy jest jakaś różnica bo gorset jest tak skrojony że chyba nic nie powinno wystawać?... możecie polecić jakąś firmę?
martita, dziwne że nawet Cię nie poinformowali dlaczego tak się stało, myślę że to trochę nie ładnie z ich strony... najwazniejsze żeby efekt końcowy był zadawalający:)
No ja nie wiem...ale coś jest napweno nietak. Ten salon jest napewno oryginalny ANGEL, ale czemu tak jest to nie wiem...może te panie co tam pracują nie potrafią dokładnie przekazać jakie powinny być poprawki...już sama nie wiem...mam nadzieje że w końcu będę zadowolona
do góry