Widok
Mentorko a Ty bylas w Gdansku prawda w Langorii?? Ja tez widzialam ta nowa suknie alenie przygladalm sie szczerze mowiac wykonczeniom a jedynie kolorze. Ta nowa sukienka jest taka sniezno biala i to mi sie podobalo... Ale powiem Ci ze mnie zmartwilas Jakos mam wrazenie ze te panie leca juz hurtowo i moze sie nie staraja? ahhh...
Dziewczyny, czytam wasze opinie bo też mi się bardzo ta suknia podoba, tyle że ja będę miała łatwiej bo ślub w przyszłym roku więc mam szansę taniej odkupić z drugiej ręki ale z ciekawości pogrzebałam w necie i wydaje mi się że ten salon w Radomiu jest salonem firmowym firmy ANGEL.
Na stronie internetowej ANGEL są podane tylko dwa salony w warszawie i w Radomiu co oznacza że są to salony tego samego właściciela (o ile się nie mylę) Więc w tym przypadku szycie sukni i poprawki powinna robić ta sama firma (ANGEL)
Tym samym mamy odpowiedź kto zrobił złe poprawki.
Na stronie internetowej ANGEL są podane tylko dwa salony w warszawie i w Radomiu co oznacza że są to salony tego samego właściciela (o ile się nie mylę) Więc w tym przypadku szycie sukni i poprawki powinna robić ta sama firma (ANGEL)
Tym samym mamy odpowiedź kto zrobił złe poprawki.
Ja widziałam 3 suknie, jedną na Okrzei, drugą na targach a trzecią w Płońsku i wyglądały identycznie. Różniły się zapięciem z tyłu.
Ja też dzwoniłam do swojego salonu i też mi Pani powiedziała, że Angel ma opóźnienia ale nie od wczoraj tylko od zawsze. Moja suknia bedzie 3 tyg przed ślubem. Szyta jest w Warszawie. Jak wszystkie.
Mentorko ile za ten długi welon zapłaciłaś ???
Ja też dzwoniłam do swojego salonu i też mi Pani powiedziała, że Angel ma opóźnienia ale nie od wczoraj tylko od zawsze. Moja suknia bedzie 3 tyg przed ślubem. Szyta jest w Warszawie. Jak wszystkie.
Mentorko ile za ten długi welon zapłaciłaś ???
ja też zdecydowałam się na taki doczepiany tren.
Panie w salonie informowały mnie że ceny są różne w zależności od długości trenu i od ilości kryształków. Ja zdrcydowałam się tylko na dwa rzędy kryształków i znacznie krótszy welon 2,8m i zapłaciłam mniej bo tylko 650zł. NIestety w trakcie pleneru zrobiłam mega dziurę:( a tak mogła bym go odsprzedać
Panie w salonie informowały mnie że ceny są różne w zależności od długości trenu i od ilości kryształków. Ja zdrcydowałam się tylko na dwa rzędy kryształków i znacznie krótszy welon 2,8m i zapłaciłam mniej bo tylko 650zł. NIestety w trakcie pleneru zrobiłam mega dziurę:( a tak mogła bym go odsprzedać
martita, czytam teraz twoją wczęsniejszą wypowiedż i dochodze do wniosku ze coś jest nie tak z tym salonem:
"A najlepsze jest to że jak miałam pierwszą przymiarkę to przede mną miała jakaś dziewczyna tez pierwszą przymiarkę tylko innej sukni i okazało się że uszyli za małą i za krótką..nie mogli jej dosunąć suwaka...nie przytyła bo miała takie same wymiary jak na początku ją mierzyli...."
"A najlepsze jest to że jak miałam pierwszą przymiarkę to przede mną miała jakaś dziewczyna tez pierwszą przymiarkę tylko innej sukni i okazało się że uszyli za małą i za krótką..nie mogli jej dosunąć suwaka...nie przytyła bo miała takie same wymiary jak na początku ją mierzyli...."
też jestem z radomia i zamawiałam suknie giovani. jak to w ogóle jest bo dziś byłam na pierwszej miarze i okazało sie że moja suknia ma tren a ja wcale go nie chciałam i w moim zamówieniu też go nie było poza tym gorset sukni był o wiele za duży prawdopodobnie schudłam ale nie wieże że aż tak!
co sądzicie dziewczyny o moim przypadku to też jest w sumie podejrzana sprawa!
co sądzicie dziewczyny o moim przypadku to też jest w sumie podejrzana sprawa!
Witam !!! Ja też dzisiaj byłam na przymiarce juz 4(jestem z Radomia)....chyba widziałam Twoją suknie jak wisiała i czekała na Ciebie...byłam umówiona na 16.00 ale jak poszłam to okazało się że jeszcze jej nie ma więc poszłam sobie na spacer z mamą jak juz wróciłam i moja sukienka przyjechała okazało się że znowu jest za krótka i praktycznie tylko trochę koronka na gorsecie była poprawiona...wkurzyłam sie bardzo bo juz za tydzień mam wesele a tu sukienka nie jest gotowa....na manekinie wisiała nowa suknia uszyta jeszcze nie przymierzana....powiedziałam że chcę ją przymierzyć...i okazało się że gorset jest idealny natomiast warstw tiulu było 6....powiedziałam żeby doszyli mi do niej 5 warstw i zobaczymy co z tego wyjdzie...w poniedziałek mają mi dać znać czy już jest zrobiona..