Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Noo nareszcie sie odezwala!!!!! a tyle czekałam...... ja tez musze zadzwonic i poprosic o wiecej miejsca ;))))

No to jeszcze Mentorka i na koncu ja ;))) juz tylko pare dni zostalo :)
kamila super że się wszystko udało:)
z całego serca gratuluję i życzę dużo szczęścia:)

heh muszę zadzwonić na salę i powiedzieć żeby mi więcej miejsca przy stole zrobili:)
Cześć dziewczyny ja już po ;)
Gabi pierwsze pytanie mam do Ciebie, jak to zrobiłaś że sukienkę masz niepodartą, bawiłaś się? Na moją trochę mi deptali więc ostatnia warstwa troszkę jest podarła, ale na szczęście w tym modelu bardzo prosta jest renowacja sukienki więc nie martwię się o nią, zreszta nawet się nad nią nie rozczulałam.
Powiem tak, była leciutka i bardzo wygodna, ale mam wrażenie, że opadły mi troszkę koła i przez to troszkę się ciągnęła po ziemi, uważam że mogła być bardziej skrócona. Poza tym już mówiłam Żanecie, kolor szarfy miałam inny niż Mentorki, Pani w salonie mówiła, że one nie mają na to wpływu, ale moja była ciemniejsza niż ta co na przymiarce. Dziewczyny zwróćcie uwagę na sali, żebyście miały dużo miejsca dla siebie przy stoliku inaczej będzie Wam ciasno, przez co koła będą się rozluźniały, tak było u mnie. Odpadło troszkę kryształków, ale jak ktoś się bawi raczej nie da się tego uniknąć, zresztą odpadło już kilka przy samym zakładaniu sukienki, ale to pojedyncze ilości, zresztą wszywane są ręcznie więc liczyłam się z tym. Aha i co zauważył mój już mąż, przy obracaniu musiał na mnie troszkę dłużej czekać ;) Poza tym jest boska i nie zamieniłabym jej na inną.
Zdjęć jeszcze nie mam, nawet ani jednego jeszcze nie widziałam, ale jakby co dam znać.

My w poniedziałek jeszcze mieliśmy poprawiny poprawin, wczoraj sesja, dziś z ciastem do pracy, jeszcze kilka osób musimy objeździć i cały czas na pełnych obrotach.

Aha jeszcze jedno, nie zamieniłabym mojej różowej biżu i różowych dodatków dla taty, męża i świadka na żadne inne, robiły furorę, a moje druhenki spisały się na medal. BYŁO BOSKO !!!! JUPIIIIIIIIIIII !!!

Żaneta zadzwonię później ;)
A no to w takim wypadku nie da rady:)Ja z Gdyni:D
Pozdrawiam
Tragus ja mieszkam 60km od Warszawy, robiła mi je koleżanka, która się tym zajmuje. Jesli jesteś z Warszawy lub okolic to podaj meila prześlę Ci namiary na nią.
Jeśli robione to bardzo ładnie..delikatne i naturalne, jeśli możesz to podaj namiary na salon w którym je robiłaś:)
Pozdrawiam
aa Tragus, niestety nie są moje, robione, :( po remoncie domu moje wyglądały fatalnie i nic z nimi się już zrobić nie dało :)
Niunia masz rację, dlatego nie opisywałam gęsto tego przeżycia, same zobaczą, Kamila już po :)
Niunia super że wszystko się udało:):):) gratuluję i czekam na fotki:)
Gabi wyglądałaś pięknie. Napisałam Ci maila ale nie wiem czy dostałaś..:(
Dziewczyny nie mam zdjęć ze swojego ślubu dlatego nie mogę się z Wami nimi podzielić: Dam Wam tylko radę weźcie ze sobą agrafki bo np. mnie były bardzo przydatne zwłaszcza, że miałam bardzo szeroką halkę. Ogólnie suknia zrobiła tak ogromne wrażenie na gościach, że sama byłam w szoku..wszyscy byli nią zachwyceni.. 3mam kciuki teraz za Was dziewczyny, to jest niesmowita noc, aż nie da sie tego opisać a w tej sukni to juz całkiem bedziecie jak ksiezniczki nie Gabi>?;)
yevele nie ma sprawy:)

natomiast pochwaliłam dzień przed zachodem słońca, suknia dalej do poprawki... prawie nic się nie zmieniło, nadal odstaje w biuście :(

do tego byłam dzisiaj u fryzjerki na farbowaniu, tragedia baba spieprzyła mi włosy, miała zrobić naturalny blond a wyszły białe utlenione pasma z ciemnymi pasmami:( tylko białych kozaczków mi brakuje... wiecie o co chodzi.... TRAGEDIA :(:(:(:(:(
mentorko, ok to po ślubie wyślij mi na maila zdjęcia sukni z opisem, wymiarami i ceną ;)
Pozdrawiam i powodzenia
gabi bardzo ładnie wyglądałaś :)
Aaaa to znaczy że jesteś tą szczęściarą co ma naturalnie ładne paznokcie:D
paznokcie koleżanka mi robiła, zwykły francuz bez dodatków,
Gabi3d, gdzie robiłaś paznokietki?? Bardzo ładne i delikatne....
Ślicznie wyglądałaś:)
Pozdrawiam
image

Uploaded with ImageShack.us
image
image

kilka zdjęć biżu i wiązanki
Ja jestem zbyt sentymentalna, żeby taką piękną pamiątkę sprzedać i to za śmieszne pieniądze, najtańsza Giovani za 1300zł jest do kupienia. Moja suknia nigdzie nie jest podarta ani zaplamiona. Niech poleży kilkanaście lat.. Pokażę dzieciom ją kiedyś.. A w niedalekiej przyszłości może się przydać na imprezę tego typu: http://www.afterweddingparty.pl/ mamy sporo znajomych którzy chętnie wcisną się jeszcze raz w swoje ślubne stroje :)
acha i suknię będę miała na jutro zrobioną więc naprawdę jestem super zadowolona z obsługi:)
do góry