Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żaneta te drugie jeszcze nie doszły dlatego nic nie pisałam, liczę że dziś już będą bo troszkę przesadza ten sprzedawca ;)
W sobotę troszkę podreptałam w tych satynowych i myślę, że nie będzie źle , ale chyba muszę pomyśleć o czymś niskim na przebranie, bo ja mam problemy z kolanami i po kilku godzinach na obcasie mogą mi zacząć dokuczać.

Gabi buty pasują do sukienki jak najbardziej, bo są księżniczkowe.
A pokażcie Wasze buty
Witajcie!!! Nie było mnie ostatnio bo jestem strasznie zaganiana...juz nie wiem w co mam łapy wkladać:)...no to czytajcie co mam do napisania...miałam przymiarkę w piątek 30 lipca no i miała przyjechac niby nowa sukienka dla mnie a tu sie okazuje że to jest na stara i warstwy pod spodem ma za krótkie a na wierzchu jest przyszytych 5 warstw nowych za długich...no tak sie wściekłam że myslałam że porwę tą sukienkę....no i pani mi zaproponowała żeby przymierzyć sukienkę z manekina bo jest całkiem nowa jeszcze nie przymierzana..no i okazało się że jest prawie idealna(prawie dlatego że miała 6 warstw tiulu a ja chcę 11 warstw)...powiedziałam że nie chcę tej mojej sukienki tylko tą z manekina..poprosiłam o numer do szefa i zadzwoniłam do niego...opieprzyłam go że juz 7 raz będę do nich jechała i że nie będę miała do końca takiej sukienki jak chciałam (chciałam tył bardziej wykrojony ale ta na manekinie miała zabudowany...a nie chciałam żeby to wycianali już bo sie boję tych poprawek...z każdą poprawką było coraz gorzej)....powiedziałam że musi mi to jakoś zrekompensować...powiedział że da mi rabat....dzisiaj jest 3 sierpień a ja jeszcze nie mam sukienki a wesele mam 7 sierpnia....reda Twoja sukienka wisiała bez pokrowca bo była przygotowana już do przymiarki
Martita ja mam ogólnie troszkę "wylane" na ten cały zamęt ślubny, podchodzę do tematu bardzo racjonalnie, bez zbędnego "podniecanie się" że tak brzydko to ujmę, ale nigdy przenigdy nie chciałabym znaleźć się w Twojej skórze. Trzymam dzielnie kciuki za cała sytuację bo wiem że jest Ci cholernie ciężko.

Buty kupowałyśmy na allegro.
Nie wstawiałam nigdy zdjęć więc wrzucę linki.
Uparłam się na różowe wiec nie wybrzydzałam tylko brałam co jest, bo ogólnie z tym kolorem jest problem.

http://allegro.pl/item1120716462_kuala_fd855_modne_buciki_na_lato_pink_r_37.html
te kupiłam jako pierwsze, do dziś jeszcze nie mam ich w domu, ale Żaneta ma identyczne i mówi że są wygodne

http://allegro.pl/item1163702659_a452_r_38_buty_szpilki_satyna_rozowe.html te mam już w domu i jestem bardzo zadowolona, nie widziałam ich wcześniej.

Ale to i tak dobrze się składa bo jedne weźmie siostra, muszę jeszcze dokupić jedną parę dla drugiej druhny, ale to jak zdecyduję w których ostatecznie pójdę.
Gabi Twoje buty bardzo ladne i beda bardzo pasowac, ale oby byly wygodne to jest najwazniejsze!
Kamila bardzo ładne te buciki, te pierwsze to chyba sobie zamówie bo super cena :)

Martita będzie dobrze. Na kiedy ma być gotowa sukienka? Z 11 warstwami tiulu?
Kamila te pierwsze buciki poprostu prześliczne:D też sobie zamówie:D

a moje buciki są w identycznym kształcie jak Gabi tylko mają to pierwsze zdobienie jak w tych:)
image
wow dziewczyny, ale boskie te Wasze buciki:) prześliczne po prostu:)
mam do Was pytanie, czyli skoro ta głowna krawcowa jt chora to wszystklie przymiarki się opóźnią?
Z tego co zrozumiałam to tak.
ehh... pozostaje nam tylko być dobrej myśli..
Cześć dziewczyny.
Suwaczek na moim blogu wskazuje dziś, że został mi równo miesiąc do wielkiego wydarzenia.
Czy już czas żeby zacząć się denerwować?
Chyba nie......poczekam z tym jeszcze trochę ;)
Ja już nawet nie muszę patrzeć na suwaczek ani żadne inne liczydło :) Łatwo policzyć, że zostały 24 dni :) Mnie martwi tylko to, że mam tak mało czasu na wszystko jak z pracy wracam :( I codziennie śni mi się coś związanego z remontem lub weselem. Nawet moja świadkowa ma już koszmary. W ostatnim biegła za nami do ołtarza bo się spóźniła. Biegnąc przez kościół pogubiła buty :)
Gabi ale Ty mocno to wszytko przeżywasz, zwariujesz od tych snów do ślubu. Oczywiście żartuje, ale po co Ci te nerwy, nawet spać spokojnie nie możesz.
Ale ja się wcale nie denerwuję, sny same sobie przychodzą. A ja się stresuje tylko tym że mam bardzo mało czasu. Wracam o 18 więc już nic nie jestem w stanie załatwić. Urlopu wziąć nie mogę. I tylko tym się martwię. Remont jeszcze nie skońćzony a chcemy od razu po ślubie się tam wprowadzić. Nie chudnę :) I pewnie nie schudnę hehe więc nie jest tak zle :) Butów mi nie zamówią bo termin realizacji 4 tyg, producent mnie wprowadził w błąd. Więc szukam na allegro. Ale już chyba znalazłam.
Gabi po prostu wrażliwa dziewczyna jest ;) ale zobaczysz wszystko będzie dobrze, nie martw się. Pomyśl sob ie, że nie jesteś sama i każda przeżywa na swój sposób, może coś Ci to pomoże;)
A Gabi kiedy masz przymiarkę, bo kiedyś się pytałam to pisałaś że na początku sierpnia, ale znasz już dokładnie termin? Mnie to już to denerwuje, że zostały jak to napisałaś 24 dni do ślubu (bo przecież taki sam termin mamy:)) a ja nie wiem nawet kiedy będę miała przymiarkę... I kto się mnie nie zapytała o suknie to jest wielce zdziwiony, że jak to jest możliwe, że ja jeszcze przymiarki mogłam nie mieć.. I tak mnie jeszcze dobijają wszyscy tym sposobem. A ja dopiero dzisiaj może będę wiedziała kiedy ta przymiarka jest planowana:/
Gabi pokaż buciki.
Dziewczyny oglądałam dzisiaj kolczyki na allegro i znalazłam 3 pary, które mi się podobają, możecie napisać co o nich sądzicie do naszej Giovani?

1.

http://moda.allegro.pl/item1170210637_przepiekne_dlugie_kolczyki.html

2.

http://moda.allegro.pl/item1176162245_swarovski_dlugie_slubne_wieczorowe_kolczyki.html

3.

http://moda.allegro.pl/item1162740280_swarovski_super_blyszczace_kolczyki_dlugie.html
Wszystkie piękne, ale ja stawiam na 2.
Zmieniłabym zapięcie i kolor kryształów na Cristal AB żeby pasowały do kryształków z sukienki
http://allegro.pl/item1152338144_slubne_buty_atlas_bialy_rozm_33_42_casanii.html

jeszcze ich nie zamowilam ale chyba sie zdecyduje, tamte z kokardka ładniejsze no ale za późno się obudziłam :(

Kolczyki bardzo ładne. Ja w sobote szukałam po sklepach kolczyków i nic fajnego nie znalazłam. Pewnie też w ostatniej chwili na allegro kupie.
Właśne na Chmielną dzwoniłam i tam Pani mi powiedziała że oni mają bardzo duży wybór Witta i nie trzeba zamówienia robić, że na pewno coś sobie wybiorę, przejadę się tam może jutro. Wczoraj jechałam ale taka burza się rozszalała, że nie dojechałam. :)
do góry