Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehh :)

w środę mam przymiarkę sukni, mam nadzieję że będzie dobrze:)
w tym tygodniu fryzura i makijaż próbny, farbowanie i pełno załatwiania ... od rana wisze na telefonie, fotograf sobie "leci w kulki", usadzam gości przy stole, ale wiem że będzie dobrze:)

a jak tam u Was nastroje?:)
Kamila ja też mam dzisiaj panieński:) fajnie że na twojej przymiarce wszystko ok:) cieszę się bardzo:D:D:D

Gabi, dzisiaj wielki dzień trzymam kciuki Kochana żeby wszystko się udało... ehhh :):):):)
Tak szlóweczki są okrągłe z kryształkami :) Ja się.. nudzę :) Ciekawe co u Niuni :) Mentorko i Kamilo na Waszych dzisiejszych panieńskich uważajcie na krtań, szczególnie Ty Kamila, ja przez tydzień miałam chrypkę :) Bawcie się dobrze. :**
Gabi trzymam kciuki!!! Za pogodę również bo dziś mam panieński.

Ja wczoraj byłam na przymiarce i towarzyszyła mi Żaneta (jaka ona śliczna :*), pani w salonie zgłupiała, zwątpiła która z nas ma dziś przymiarkę.
Suknia przyszła śliczna, welony również, są oba. Muszą mi suknie skrócić na długości, ale to akurat mnie nie dziwi i w pełni się tego spodziewałam.
Także odbiór we wtorek.
Dodatkowo przy wiązaniu dostałam nie materiałowe szlówki tylko takie okucia srebrne, śliczne. Panie w Langorii nie ściemniały, że suknie przychodzą śliczne., także Mentorko będzie dobrze, tylko nastaw się że dostaniesz suknie później. Żaneta jeszcze raz wielkie dzięki :*
Podsumowując:
Jutro ślub. :)
Dzisiaj panie z salonu zadzwoniły że welon długi nie przyszedł i już nie przyjdzie. Dopiero w poniedziałek. ( DOBRE!!) Nawalił Angel w Warszawie. Na szczęście panie w salonie w Płońsku stanęły na głowie i ściągnęły mi z salonu zaprzyjaźnionego identyczny 3,5m i mam. Co prawda jeszcze go nie widziałam bo odebrali mi go rodzice a ja dopiero wróciłam do domu ale wisi u nich w sypialni.
Co dalej... Idę spać. Jutro wielki dzień. Podobno. Jeszcze nie dotarło ale tak mówią :) Trzymajcie kciuki, żeby nam pogoda nie nawaliła.
Suknia cudowna !!!

Potwierdzam nie zaprzeczam :)
Bylam ta szczesciara i widzialam ja na zywo !!!
wspolczuje wam dziewczyny bo sama wiem jaki stres mialam z moja pierwsza suknia w salonie Elja,tyle nerwow ze szok.Ale cale szczescie ze oddali pieniazki i trafilam na moja wymarzona suknie Angel w innym salonie.Dla mnie bylo juz niewazne ze 2 razy drozsza od tej wczesniejszej ale za to jaki efekt:)))))Zobaczycie ze na slubie uslyszycie tyle komplementow ze szok:)))Wrazie czego mam ja na sprzedaz:))
o rany mam nadzieję że u mnie przekładać nie będą (prawie 200 km muszę przejechać na tą przymiarkę)
Kamila daj znać jak będziesz po :)
Cześć dziewczyny
Kolejne info do Trójmiejskich panien młodych, moja przymiarka przełożona z dzisiaj na jutro, zobaczymy czy coś się jeszcze nie zmieni ;)
Gabi, my nie będziemy tańczyc walca, bo za sztucznie to wyglada stwierdzilismy i nasz 1 taniec bedzie tradycyjny, a piosenka w suie też , bo nie wiedzielismy cowybrac i w koncu bedzie wilka milosc krajewskiego:)
śliczna suknia, też będę szukała coś w tym stylu, albo i nawet taką samą
My nadal nie wiemy do czego tańczymy pierwszy taniec :) A Wy Niunia? Co wybraliście?
GABI nie martw się ja też już przeżywam, ale suknie zabieram dopiero w pietk bo nie mam jej gdzie trzymać:) jest piękna zobaczymy teraz zy bedzie wygodna;)
Zaneta nie przejmuj się, ja mam przymiarkę około 1szego września a ślub 11tego, musi być dobrze:) kierwniczka salonu powiedziała że trzyma rękę na pulsie, i Giovanki przychodzą piękne, dwa dni na ewentualne poprawki i suknia będzie gotowa:)
Tak, już w tę :) Nie dociera jeszcze to do mnie :) Zupełnie :) Ale cieszę sie bardzo. Do tej pory nie mam sukieneczek dla dziewczynek. Dzisiaj zabieram je na przymiarkę.
No oby, Gabi a Wasz wielki dzien w ta sobote?? Trzymam kciuki by wszystko sie udalo ;)))))))))
Super. Nie przejmujcie sie tak tymi przymiarkami. Wyrobią się. Tylko ten salon w Radomiu jakiś lewy jest.
Ja jestem chyba ostatnia z Was ( wraz z kolezanka moja ) ;) Obie mamy wesele 18 wrzesnia i niestety ale przymiarka sie opoznia......
rzeczywiście ślicznie:)
dla zainteresowanych..... moim zdaniem wyglada pieknie
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_angel-giovanni_36,of3120.html
do góry