Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to zaczynamy :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niunia daj znać jak suknia, czy wszystko okej, Ty masz razem ze mną ślub.. już w sobotę :) jak przygotowania..
Ja będę miała przymiarkę po 1szym a to mi nawet na rękę bo nie mam kiedy przyjechac do Gdańska.... wierzę że będzie dobrze:)
Cześć dziewczyny
Miałam dziś mieć przymiarkę w Gdańsku, ale zadzwoniła do mnie szefowa i przymiarka przełożona jest na czwartek, także jeszcze troszkę muszę poczekać ale nie panikuje, jeszcze jest trochę czasu ;)
Ja juz swoją suknie mam w domu. Wszystko jest okej. Welon ten dłuższy odbiore dopiero w czwartek ale krótki mam juz w domu i dzisiaj zabieram do fryzjera na próbne czesanie. Już wyluzowałam. Wszystko już dograne :) Teraz tylko czekam na sobotę :)
a ja jutro odbieram swoją, mam nadzieje że wszystko będzie okej.
W czwartek ma być suknia ,.... zobaczymy ... mam nadzieje ze bedzie dobrze :) poinfromuje Was jak dalej potoczy się moja sprawa z sukienką ...
Złóżcie skargę do Warszawy na ten salon. Powinni odebrać im możliwość sprzedaży swoich sukienek bo tylko psują renomę marce.
Widać ten salon w Radomiu to porażka!!! Dziwne w ogóle że Ci naobiecywały sukienkę tak szybko. Standardem jest max 3 tyg przed ślubem. Współczuje. Pociesz się że u Martity wszystko dobrze się skończyło. Do 11 września masz prawie miesiąc.
smerfetko, ja również mam ślub 11 wrzśnia Pani w salonie powiedziała że przymiarka będzie jakieś 2 tygodnie przed ślubem...
a o salonie w Radomiu to już było tutaj BARDZO dużo pisane, niewiem gdzie właściciel i obsługujące mają głowę ale to co tam się dzieje to jakiś koszmar... w każdym innym salonie suknie przychodzą dobre, odpowiednio skrojone i zgodne z zamówieniem...
Powiedz w salonie że wiesz że to nie jest taki pierwszy taki przypadek i mają się ogarnąć ibo tylko psują nerwy ludziom!
Hey... Dziewczyny nie chce Was dołować mam wesele 11 września 2010r.... pierwsza przymiarkie miałam mieć 27 lipca.... co sie okazało nie zdążą uszyć będzie 3 sierpnia... potem dzwonia ze 5 sierpnia wkoncu ze 10 sierpnia ... (moje urodziny) piękny miałam prezent ,....no to jade przymiarka na 11 rano ... a pani z salonu dzowni do mnie 10 sierpnia o 10.45 kiedy stałam na maratnoskiej w radomi w korku ze mnie przeprasza ale suknia będzie o 17...
a ja jestem z Piotrkowa Trybunalskiego poprostu przegięcie ... moja mama sie popłakała ale nic .... idziemy do tego salonu przeciez nie bedzie my wracac do domu idziemy tam z awantura... co sie okazuje panie ktore tam obsluguja juz sa inne...no ale nic one wkoncu zadzowniły do szefa .... a szef powiedział ze za dwie godziny bedzie sukienka ...
przyjechała około 14..... ale co sie okazało to nie był moj rozmiar nie moja sukienka .... to był jakiś koszmar .... w biuście za duża ..w biodrach za szeroka .... plecy zabudowane ... nie było patki była za krotka ... nie miała halki .... poprostu odechciało mi się wszystkiego... zginęła druga kartka mojego zamowienia w ktorej były uwzględnione zmiany ... suknie mam mieć środa czwartek w tym tygodniu zobaczymy ..... to był inny model tornado czy wogole nie wiem co to było masakra ;( a co do tych poprawek robi je pani na miejscu w radomiu nie robia ich w warszawie w orginalnym salonie angel ... oczywiscie od nowa złozyłam zmowienie .... ale co z tego co teraz będzie to ja juz sama nie wiem ;(
No własnie. Tez o tym pomyślałam. Dlatego kup zwykły stanik bez push up, albo zobaczysz jak będzie to wyglądało zupełnie bez stanika, nie szalej z pięknym biustonoszem bo szkoda, bedziesz musiala obciąć tylne zapięcie bo też masz odkryte plecy.
Gabi właśnie tym się martwię, bo skoro Tobie z B zrobiło się D to co stanie się z moim D ... jutro się może wkońcu zbiore i kupie całą ślubną bieliznę, pas i pończochy:)
Ja ostatecznie mam zwykły najzwyklejszy push up :) Nie miałam kiedy jechać do sklepu i coś wybrać. I tak będzie przyszyty i pocięty bo plecy jednak mam gołe bez tej wkładki :) wygląda lepiej niż w wkładką bardziej mi sie jednak podobało. Dlatego dziewczyny jesli wszywacie stanik kupcie najtańszy byle ładnie piersi podtrzymywał. Mentorko Ty się tym w ogóle nie przejmuj bo masz obfity biust a dobrze dopasowany gorset pięknie je uwydatni.
dziewczyny super że tak się udało z Waszymi sukniami:)
a jaki typ biustonosza kupujecie? bardotke czy jakiś zwykły? bo ja niewiem na co się zdecydować:)
Kinga wyglądaliście rewelacyjnie, piękna panna młoda.
Pasowała ta muszka idealnie.

Mój S. też będzie miał musznik, świadek krawat i tata muchę i pas smokingowy w tym samym kolorze, oczywiście jasny róż.
Ja dopiero teraz zobaczyłam jak ten gorset pięknie podkreśla biust. bałam się że mój zginie w tym gorsecie a tu taka niespodzianka. Z miseczki b zrobiła mi się d :) te suknie które wcześniej mierzyłam były za duże a ta moja jest prawdziwie moja :) super mi talie podkreśla. cudna!
O kurde..ale się musi denerwować. Gabi jak Ci dobrze, że nie masz poprawek żadnych.. Moja jest za długa trochę i ma przy duży gorsecik także będzie jeszcze jedna przymiarka;) też będę miała wszyty stanik:)
Jak mierzyłam suknie, przyszła dziewczyna która też zamówiła Giovani, za tydzień ma ślub a jej suknia jeszcze nie przyszła.
Hej dziewczyny. Ja też jestem już po pierwszej przymiarce. I jestem mega szczęśliwa. Moja suknia jest idealnie uszyta. Nie będzie poprawek :) Zostawiłam biustonosz do wszycia tylko i czekam na welony bo jeszcze nie przyszły. O tym że jest przepiękna to nawet nie będę mówiła bo wiadomo :) Zdjęcia nie oddają jej uroku.
Wow..super, dziękuję bardzo za fotki:):* prezentowałaś się pięknie i ta mucha w kolorze kokardki też super pomysł:)
do góry