Widok
Jestem po przymiarce...i muszę przyzanć, że po prostu mnie zatkało jak założyłam suknię..stałam 10 minut odrętwiała..Suknia jest przepiękna, bieluteńka, ma piękne wiązanie ozdobione cekinkami, a svarki na gorsecie przepięknie się błyszczały. Bez poprawek się nie obędzie bo jest trochę za duża, ale najważniejsze, że jest:)
Teraz Gabi trzymam kciuki za Ciebie, ale będzie lux, zobaczysz sama:)) i koniecznie daj znać jak będziesz po:D
Teraz Gabi trzymam kciuki za Ciebie, ale będzie lux, zobaczysz sama:)) i koniecznie daj znać jak będziesz po:D
haj dziewczny suknia sprawowala sie na weselu cudownie:))) jeszcze nigdy nie uslyszalam tyle komplementow w jeden wieczor hihihi, nie mialam z nia zadnych problemow przy odbiorze a kupowalam w salonie Langoria w Gdansku,z checia ubralabym ja jeszcze raz ale coz wesele ma sie tylko raz w zyciu:))chcialabym zamiescic fotki ale mam z tym problem gdyz ostatnio chcialam to zrobic poprzez ta stronke http://www.imageshack.us i niestety w trakcie tego zainfekowalam sobie kompa jakims wirusem:( moze jest inny program?
Hej dziewczyny. Ja też jestem już po pierwszej przymiarce. I jestem mega szczęśliwa. Moja suknia jest idealnie uszyta. Nie będzie poprawek :) Zostawiłam biustonosz do wszycia tylko i czekam na welony bo jeszcze nie przyszły. O tym że jest przepiękna to nawet nie będę mówiła bo wiadomo :) Zdjęcia nie oddają jej uroku.