Widok
Jesteśmy już po pierwszych lekcjach walca angielskiego, Pan powiedział że przy tej wersji Dany Glover owszem da się zatańczyć walca ale trochę szybciej i ciężko jest rytm wyłapać dlatego odradził.
Albo zmienić wersję na wolniejszą albo całkowicie piosenkę.
Tańczyliśmy przy jego przepięknych walcach więc coś wybierzemy.
Albo zmienić wersję na wolniejszą albo całkowicie piosenkę.
Tańczyliśmy przy jego przepięknych walcach więc coś wybierzemy.
Ja też wczoraj byłam na ślubie i nie wiem jak to będzie 28.08.. muszę zainwestować w porządny tusz do rzęs :)
Panna młoda miała bordowe buty???? Dziwnie nie?
Na tym co ja byłam młoda miała skromną bieluteńką suknię i bardzo długi welon. Ładnie ale nie rzucała na kolana.
Wracając do pierwszego tańca, jak Wam się podoba Leona Lewis I see You z Avatara? Mi bardzo.
Panna młoda miała bordowe buty???? Dziwnie nie?
Na tym co ja byłam młoda miała skromną bieluteńką suknię i bardzo długi welon. Ładnie ale nie rzucała na kolana.
Wracając do pierwszego tańca, jak Wam się podoba Leona Lewis I see You z Avatara? Mi bardzo.
szczerze mówiąc to średnio podoba mi się ta piosenka...
a co do butów to przejrzyj ten wątek:) moim zdaniem fajnie to wygląda:)
http://forum.trojmiasto.pl/czerwone-buciki-t154506,1,11.html
a co do butów to przejrzyj ten wątek:) moim zdaniem fajnie to wygląda:)
http://forum.trojmiasto.pl/czerwone-buciki-t154506,1,11.html
Nie podobają mi się te kolorowe buty do białej sukni ślubnej, pooglądałam te fotki z linka który podałaś i w życiu bym nie założyła pstrokatych butów. Jeszcze jasne różowe w kolorze wstążki w (przypadku naszej sukni) bym przebolała ale moje będą bieluteńkie satynowe.
Dziewczyny i suknie kupują bordowe i nawet czarne do ślubu, rzecz gustu. Mi nie zawsze podoba się to co akurat na wybiegu jest modne. W tym przypadku jestem tradycjonalistką.
Dziewczyny i suknie kupują bordowe i nawet czarne do ślubu, rzecz gustu. Mi nie zawsze podoba się to co akurat na wybiegu jest modne. W tym przypadku jestem tradycjonalistką.