Widok

suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak mentorka 11 września
ooo fajnie, nareszcie ktoś z "mojego" dnia:D
Jakie dodatki planujesz? tzn bukiet, biżuteria itd?:)
Pięknej Kobiecie we wszystkim ładnie. Jedna najładniejszych Panien Młodych, które widziałam.
Myslę nad kamykami svarowskiego ale dokłanie nie mam jeszcze upatronej biżuterii.
Jesteśmy już po pierwszych lekcjach walca angielskiego, Pan powiedział że przy tej wersji Dany Glover owszem da się zatańczyć walca ale trochę szybciej i ciężko jest rytm wyłapać dlatego odradził.
Albo zmienić wersję na wolniejszą albo całkowicie piosenkę.
Tańczyliśmy przy jego przepięknych walcach więc coś wybierzemy.
Dzisiaj tańczyliśmy między innymi przy:
Debbie Boone- You Light Up My Life
Lisa Andreas - "Stronger Every Minute"

Było super, przy walcu angielskim ma się wrażenie pływania po parkiecie - pięknie.
oj szkoda, ale może racja...

You Light Up My Life - świetna i idealna:)
Stronger Every Minute - bardzo ładna ale troche jak dla mnie za wolna

jakbyś jeszcze miała jakieś propozycje piosenek do walca to pisz:)
ja tez poszukuje piosenki na walc angielski i na nic nie moge sie zdecydowac,jak narazie przesluchuje piosenki ktore wy polecacie i najbardzie podoba mi sie ta ze Shreka:)))
no tak, ale jak pisałam wyżej instruktor tańca jej nie poleca do walca angielskiego,
wczoraj byłam na ślubie, ehhh oczywiście się popłakałam, niewiem jak zdołam z siebie wydusić słowa przysięgi... :)
panna młoda miała suknie prostą, ecri z bordową szarfą, bordowe buty a pan młody bordowy krawat:) fajnie to wyglądało:)
Ja też wczoraj byłam na ślubie i nie wiem jak to będzie 28.08.. muszę zainwestować w porządny tusz do rzęs :)

Panna młoda miała bordowe buty???? Dziwnie nie?

Na tym co ja byłam młoda miała skromną bieluteńką suknię i bardzo długi welon. Ładnie ale nie rzucała na kolana.

Wracając do pierwszego tańca, jak Wam się podoba Leona Lewis I see You z Avatara? Mi bardzo.
szczerze mówiąc to średnio podoba mi się ta piosenka...

a co do butów to przejrzyj ten wątek:) moim zdaniem fajnie to wygląda:)
http://forum.trojmiasto.pl/czerwone-buciki-t154506,1,11.html
HEJ
jeśli któraś z Was ma do sprzedania suknię rozm 40? 43? to proszę piszcie
poszukuję pilnie sukni w tym stylu (na 17 lipca)

kaia_nr1@poczta.onet.pl
Nie podobają mi się te kolorowe buty do białej sukni ślubnej, pooglądałam te fotki z linka który podałaś i w życiu bym nie założyła pstrokatych butów. Jeszcze jasne różowe w kolorze wstążki w (przypadku naszej sukni) bym przebolała ale moje będą bieluteńkie satynowe.

Dziewczyny i suknie kupują bordowe i nawet czarne do ślubu, rzecz gustu. Mi nie zawsze podoba się to co akurat na wybiegu jest modne. W tym przypadku jestem tradycjonalistką.
a mi się to podoba bo wprowadza troche koloru, w naszym przypadku to nie potrzebne bo mamy wstążkę:) a tych buów wcale nie widać, dopiero jak Pan Młody przenosił ją przez próg to zobaczyłam:) ale cóż, rzecz gustu:)
Kamila a ty już wiesz jaką biżuterie będziesz miała?:)
Witam Was Wszystkie!
Dołączam do "klubu fanek giovani". Biorę w niej ślub 16 października. Zamierzam ją później sprzedać. Niestety nie mam gdzie jej przechowywać :( więc w razie czego to dziewczyny zainteresowane proszę o kontakt na e-mail galea@buziaczek.pl (wzost 171, rozmiar 36-38).
witamy nową koleżanke:) masz już wybrane dodatki?:)
Ja tez chcialam dolaczyc do szczesliwych posiadaczek sukni Angel Giovani:))))) Slub mam 24 lipca i tez bede chciala po tym terminie sprzedac suknie.Moje wymiary:Wzrost 164cm,okolo 56kg ,75B.:))
do góry