Widok
szczerze mówiąc to średnio podoba mi się ta piosenka...
a co do butów to przejrzyj ten wątek:) moim zdaniem fajnie to wygląda:)
http://forum.trojmiasto.pl/czerwone-buciki-t154506,1,11.html
a co do butów to przejrzyj ten wątek:) moim zdaniem fajnie to wygląda:)
http://forum.trojmiasto.pl/czerwone-buciki-t154506,1,11.html
Ja też wczoraj byłam na ślubie i nie wiem jak to będzie 28.08.. muszę zainwestować w porządny tusz do rzęs :)
Panna młoda miała bordowe buty???? Dziwnie nie?
Na tym co ja byłam młoda miała skromną bieluteńką suknię i bardzo długi welon. Ładnie ale nie rzucała na kolana.
Wracając do pierwszego tańca, jak Wam się podoba Leona Lewis I see You z Avatara? Mi bardzo.
Panna młoda miała bordowe buty???? Dziwnie nie?
Na tym co ja byłam młoda miała skromną bieluteńką suknię i bardzo długi welon. Ładnie ale nie rzucała na kolana.
Wracając do pierwszego tańca, jak Wam się podoba Leona Lewis I see You z Avatara? Mi bardzo.
Jesteśmy już po pierwszych lekcjach walca angielskiego, Pan powiedział że przy tej wersji Dany Glover owszem da się zatańczyć walca ale trochę szybciej i ciężko jest rytm wyłapać dlatego odradził.
Albo zmienić wersję na wolniejszą albo całkowicie piosenkę.
Tańczyliśmy przy jego przepięknych walcach więc coś wybierzemy.
Albo zmienić wersję na wolniejszą albo całkowicie piosenkę.
Tańczyliśmy przy jego przepięknych walcach więc coś wybierzemy.
Super po prostu zapiera dech w piersiach!!!!!
Tak się składa że ja również przymierzałam sukienkę koleżanki bez marszczonego tiulu, ale gdy poszłam jeszcze raz przymierzyc orginalnego Giovaniego to nie uległo wątpliwości, którą wybrałam.
Mam nadzieję ze bede wyglądać równie pięknie jak Ty Patrysiu w tej cudnej sukni, bo jest naprawde rewelacyjna!!!
Mogę równiez prosic o przesłanie zdjęć bo nie mogę sie napatrzeć na Ciebie w tej sukni, super, super, super!
Mój mail: anetasekula@wp.pl
Z góry dzięki
Tak się składa że ja również przymierzałam sukienkę koleżanki bez marszczonego tiulu, ale gdy poszłam jeszcze raz przymierzyc orginalnego Giovaniego to nie uległo wątpliwości, którą wybrałam.
Mam nadzieję ze bede wyglądać równie pięknie jak Ty Patrysiu w tej cudnej sukni, bo jest naprawde rewelacyjna!!!
Mogę równiez prosic o przesłanie zdjęć bo nie mogę sie napatrzeć na Ciebie w tej sukni, super, super, super!
Mój mail: anetasekula@wp.pl
Z góry dzięki
jak przy kupnie poprosiłam o to zeby mi wszytsly 3 kryształki do ktorych sie podepnie tren bo jednak przeszkadzałby bez podpiecia, chociaz troszkę miałam trenu zeby tak bogato suknia przy tanczeniu wyglądała ale uwierzcie mi ze nie przeszkadzało było cudnie....
Jak pisze o tym to az mam dreszcze :))))
Jak pisze o tym to az mam dreszcze :))))