Widok

super filmy do obejrzenia w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam, naleze do tej grupy przyszlych mamusiek ktore musza bezwzglednie lezec i stad moje pytanie: jaki film mogłybyscie polecic do obejrzenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy co się lubi...
Może w jakiś serial się też zaangażuj? Ja ostatnio wałkuję "Fringe". Oglądam też Desperate Housewives i polecam.
Witaj, nie wiem jakie filmy lubisz, ja ostatnio obejrzałam mnóstwo filmów jak leżałam chora więc polecę Ci kilka,

takie do wtulania w poduszkę ze strachu lub z napięcia:) :
- "avake" to nie horror ale cały czas trzyma w napięciu, zobacz jak można kiepsko trafić w miłości...
-"ruiny" to mój ulubiony i taki inny:)
-"splinter" też dobry:)
-" the magdalene sisters" o ośrodku dla młodych dziewczyn i brutalnych siostrach zakonnych.

I takie romantyczne dosyć:
- "my sassy girl" czyli kłopoty z blondynką, świetny o miłości i jakże zwariowanej dziewczynie:)
- "wpadka" też dość fajny,

No i jeśli lubisz coś o ciąży i porodzie to "porodowy biznes" ekstra film dokumentalny i o tym że porod to cudowne przezycie tylko niestety coraz czesciej sie o tym zapomina. Miłego oglądania:*
-
image

Wpadkę też ostatnio widziałam i nawet mi się podobała. I jeszcze "Brzydka prawda" - też komedia romantyczna i też całkiem spoko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry