Widok
Witaj, nie wiem jakie filmy lubisz, ja ostatnio obejrzałam mnóstwo filmów jak leżałam chora więc polecę Ci kilka,
takie do wtulania w poduszkę ze strachu lub z napięcia:) :
- "avake" to nie horror ale cały czas trzyma w napięciu, zobacz jak można kiepsko trafić w miłości...
-"ruiny" to mój ulubiony i taki inny:)
-"splinter" też dobry:)
-" the magdalene sisters" o ośrodku dla młodych dziewczyn i brutalnych siostrach zakonnych.
I takie romantyczne dosyć:
- "my sassy girl" czyli kłopoty z blondynką, świetny o miłości i jakże zwariowanej dziewczynie:)
- "wpadka" też dość fajny,
No i jeśli lubisz coś o ciąży i porodzie to "porodowy biznes" ekstra film dokumentalny i o tym że porod to cudowne przezycie tylko niestety coraz czesciej sie o tym zapomina. Miłego oglądania:*
-
takie do wtulania w poduszkę ze strachu lub z napięcia:) :
- "avake" to nie horror ale cały czas trzyma w napięciu, zobacz jak można kiepsko trafić w miłości...
-"ruiny" to mój ulubiony i taki inny:)
-"splinter" też dobry:)
-" the magdalene sisters" o ośrodku dla młodych dziewczyn i brutalnych siostrach zakonnych.
I takie romantyczne dosyć:
- "my sassy girl" czyli kłopoty z blondynką, świetny o miłości i jakże zwariowanej dziewczynie:)
- "wpadka" też dość fajny,
No i jeśli lubisz coś o ciąży i porodzie to "porodowy biznes" ekstra film dokumentalny i o tym że porod to cudowne przezycie tylko niestety coraz czesciej sie o tym zapomina. Miłego oglądania:*
-