Widok

swissmed poród 2012

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!Czy któraś z was plauje rodzić w tym roku w swissmedzie albo się waha?Ja się waham między swiss a Zaspa.Chodzi o kasę ale też o to aby dziecko było pod dobrą opieką.Za swiss przemawia większość czyli warunki porodu i okresu po,poniewaz obawiam sie rodzić państwowo ale na Zaspie może w razie komplikacji mała będzie bezpieczniejsza hmm..Macie jakieś zdanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nowy wątek
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=446675&c=1&k=160
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
TU jedna pani zwyczajnie klamie ja rodzilam w swissmedzie w 2012 roku i bylam w 36 tyg i nikogo nie odsylaja polecam serdecznie synek jest zdrowy:)
a ja rodziłam na zaspie w marcu 2010r. drugiego dziecka nie zamierzam tam rodzić. opieka polożnych jest żnująca. o wszystko robia łachę. Spędziłam na zaspie 5 równych dni. Wyszłam pozbawiona radości z macierzyństwa i z o krok od depresji. Nie polecam ZASPY!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rodziłam dziecko na Zaspie- wtym wspaniałym szpitalu, który wszyscy polecali. Lekarz podjął złą decyzję. Dziecko niedotlenione, poród długi bardzo, było wskazanie do cc-waga dziecka ok.5 kilo i duże nadciśnienie. Poród wywoływany. Dziecko po ciężki porodzie urodzone w fatalnym stanie-dużo powikłań, Ale lekarz uparł się na poród sn i dziecko mam znacznie niepełnosprawne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam c.c,sama operacja super ,lekarze itd,ale co działo sie pózniej to masakra,położne masakryczne,z łacha robiły cokolwiek!!!pierwsze wyjście pod prysznic horror,nie oproznily mi worka z moczem,w ogóle nie pomogły mi w niczym i zostawiły sama w łazience ,dopominac sie trzeba było o dosłownie wszystko,chyba za sam poród płaci sie tyle kasy:-(,całe szczęście ze z synkiem wszystko dobrze,wynagrodzil mi wszystkie chwile tam spędzone.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry