Widok

syrop herbapect junior

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie moze czy mozna go podawac wieczorem?Na opakowaniu jest napisane ze podawac 5 razy dziennie ale zastanawiam sie czy mozna przed snem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
on jest chyba na suchy i mokry kaszel - nie dawałabym na noc jeśli kaszel jest duszący , bo jeśli zawiera tez coś wykrztuśnego to moze byc tak , że w nocy będzie męczyc kaszel.
Ja sama raz go wzięlam na noc i nie było fajnie ;-(, wg mnie syrop raczej na dzień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam zawsze problem z syropami na kaszel...

Większośc chyba ma raczej działanie wykrztuśne więc raczej do stosowania w dzień.

A ktoś zna krople SINECOD?

Co prawda jesteśmy po chorobie ale na przyszłośc bym je kupiła bo tak naprawdę ten kaszel w nocy jest bardziej męczący i wybudza dziecko.

A z domowych sposobów polecam herbatkę z majeranku,co prawda teraz pierwszy raz wypróbowałam w napadach kaszlu ale działało więc to chyba nie zbieg okoliczności.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córcia ostatniej nocy nie mogła spać przez męczący kaszel :-/

Dzisiaj byliśmy u lekarza, polecił właśnie SINECOD w kropelkach (jest bez recepty)
Dam jutro znać czy pomógł :)
image
image
No rewelacyjny okazał się ten SINECOD!!!
Córcia ani razu nie zakaszlała w nocy :-)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak Sinecod jest super :-) zawsze mam go w domu - przy suchym kaszlu jest idealny na noc
u nas Sinecod tez zawsze sie sprawdza, takze tez polecam.
Moi cchlopcy dostaja go (w razie kaszlu) w kropelkach, a ja jak bylam chora niedawno, to lekarka zalecila mi w syropie - tez sie super sprawdzil
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W takim razie przy najbliższej okazji (oby nie nastąpiła szybko) przetestuję go i ja.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry