Widok

syrop herbapect junior

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie moze czy mozna go podawac wieczorem?Na opakowaniu jest napisane ze podawac 5 razy dziennie ale zastanawiam sie czy mozna przed snem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
on jest chyba na suchy i mokry kaszel - nie dawałabym na noc jeśli kaszel jest duszący , bo jeśli zawiera tez coś wykrztuśnego to moze byc tak , że w nocy będzie męczyc kaszel.
Ja sama raz go wzięlam na noc i nie było fajnie ;-(, wg mnie syrop raczej na dzień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam zawsze problem z syropami na kaszel...

Większośc chyba ma raczej działanie wykrztuśne więc raczej do stosowania w dzień.

A ktoś zna krople SINECOD?

Co prawda jesteśmy po chorobie ale na przyszłośc bym je kupiła bo tak naprawdę ten kaszel w nocy jest bardziej męczący i wybudza dziecko.

A z domowych sposobów polecam herbatkę z majeranku,co prawda teraz pierwszy raz wypróbowałam w napadach kaszlu ale działało więc to chyba nie zbieg okoliczności.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córcia ostatniej nocy nie mogła spać przez męczący kaszel :-/

Dzisiaj byliśmy u lekarza, polecił właśnie SINECOD w kropelkach (jest bez recepty)
Dam jutro znać czy pomógł :)
image
image
No rewelacyjny okazał się ten SINECOD!!!
Córcia ani razu nie zakaszlała w nocy :-)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak Sinecod jest super :-) zawsze mam go w domu - przy suchym kaszlu jest idealny na noc
u nas Sinecod tez zawsze sie sprawdza, takze tez polecam.
Moi cchlopcy dostaja go (w razie kaszlu) w kropelkach, a ja jak bylam chora niedawno, to lekarka zalecila mi w syropie - tez sie super sprawdzil
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W takim razie przy najbliższej okazji (oby nie nastąpiła szybko) przetestuję go i ja.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sikanie u pięciolatki (25 odpowiedzi)

Hej. Jestem mamą pięcioletniej Mai. Jest zdrową wesołą dziewczynką która niestety notorycznie...

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Oszczędzanie pieniędzy (9 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się jaki procent zarobków lub ile konkretnie przeznaczacie na oszczędności czy...

do góry