Widok

szczury w kanalizacji

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Dzwoniłam do spółdzielni - miałam wrażenie, że bardziej mnie zbyli obietnicą niż faktycznie podejmą kroki... Mieszkamy w wieżowcu niedaleko Praktikera. Tydzień temu wymieniana rura odprowadzająca od toalety - myśleliśmy, że ze starości, odpryski, popękania, że chemia czyszcząca zrobiła też swoje. Po tygodniu ten sam problem - po obejrzeniu jednak ewidentnie- ślady zębów i szarpane brzegi od wygryzania. Ponoć trutkami wysypanymi w piwnicy przez deratyzatorów nie zwalczy się ich, jeśli siedzą w rurach. Załamka. Ku przestrodze mieszkańców okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchajcie, z takimi szczurami nie ma żartów i moim zdaniem trzeba się ich jak najszybciej pozbyć. Tez miałem podobny problem, ale szybko rozwiązała go firma DDD Usługi. Zajmują się oni wszelkiego rodzaju dezynfekcjami oraz deratyzacją na terenie Warszawy i okolic i moim zdaniem na prawdę warto powierzyć im to zadanie, ponieważ świetnie sie na tym znają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Slaba reklama jestesmy w Trojmiescie a nie w Warszawie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpowiadam, można samemu zakupić trutki http://www.sklep.olpest.pl najlepiej w formie kostek i na sznureczku spuścić do kibelka
Jeśli szczury są w rurach zjedzą i po sprawie. Ewentualnie przy rurach wystawić łapkę na myszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej wynająć specjaliste który się ich pozbędzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety, stare budownictwo bedzie zawsze zwiazane nieodzownie z obecnoscia szczurów, zwłaszcza jezeli blok ma zsyp na smieci.

Też mieszkam w starej kamienicy na parterze i szczury to najbliżsi moi sąsiedzi,kanał w korytarzu otwarty,posadzką z pustką pod spodem,idealne miejsce na gniazdo szczurze.Słychać je w nocy,skrobią w ścianę,walą w rurę od kanalizacji,zarządca pomimo wielu pism ma to gdzieś,a my mieszkańcy czujemy się cały czas zagrożeni,masakra jakaś

Niestety, takie są skutki tego, że ludzie wylewają jedzenia do toalet i spuszczaja je rurami. Dla szczurów to czysta uczta, a nie da sie uniknąc tego ze zagnieżdżają sie w starych blokach...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry