Widok

szlachetna paczka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z Was uczestniczyła kiedykolwiek w tej akcji szlachetna paczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wlasnie w tvp1 w celowniku jest o szlachetnej paczce.Naprawde nie bojcie sie pomagac jesli macie taka mozliwosc.Wielka radosc dla obdarowanych.
czy ktoś robi paczkę dla rodziny w któej jest niemowlę lub sie niedługo narodzi, bo ja mam do oddania troszkę ciuszków,grzechotki, mam też nową butelkę mogłabym dorzucić
Agalu, w mojej rodzinie (6 dzieci) najmłodsza dziewczynka ma 3 miesiące, a następny starszy brat - 2 latka, więc wszelkie drobiazgi się przydadzą :)))
Przy okazji - ktoś wybrał magazyn w Redzie? Podają, ze jest on czynny 8-16:30, ale w jakie dni tygodnia? I do kiedy te paczki można tam dostarczać?
W Gdańsku paczki należy dostarczyć do punktu w dniach 11-13.12. Podejrzewam, że wszędzie indziej jest tak samo, ale warto jednak zadzwonić i dowiedzieć się na pewno.
dziewczyny a moze znacie jakąs potrzebującą rodzinę, chcialabym zrobic paczke swiateczna wraz z mężem i od razu takiej rodzinie ją wręczyc. chcialam sie zarejestrowac na szlachetna paczke ale ciagle cos sie zawiesza i stwierdzilam ze pomoge jakiejs rodzince ale w inny sposób, niekoniecznie przez szlachetna paczkę. takze jak znacie kogos to piszcie na maila vivian8@interia.pl
Witam,jak mam zrobić to zgłoszeeie?Póki co to mopsy jak w całym kraju mają kryzys.Kochani od kwietnia piszę po różnych fundacjach o pomoc,ale wszyscy mi tylko współczują i odsyłają do mopsu,a tam kryzys,a ja psychicznie już wysiadam.co dnia boję się chodzić do sklepu bo to jak rosna ceny żywności to przekracza wszelkie granice.Mam dzieci w wieku;8,10,12,15,17,18,20,w tym szescioro uczęszcza do szkały.Będę wdzięczna za kazdą okazana nam pomoc.kontakttel.78522521,emil.bozena.jadwiga@wp.pl.Z góry dziękuję.
Znalazłam rodzinę z małym dzieckiem - jeszcze nikt jej nie wybrał. Jest z rejonu Lębork. Może agalu zdecydujesz się zostać ich Darczyńcą :-)

Pani Alicja(l.24)samotnie wychowuje trójkę dzieci: Karinę (l.3),Natalię (l.1) i półroczna Łucję. Jej dochód 1400zł. w połowie pochłaniają opłaty. To co zostaje, odkąd jest samotna nie wystarcza na podstawowe produkty. Pani Alicji i jej dzieciom wielką radość sprawi jeśli otrzyma pomoc w formie żywności i środków czystości. Bardzo potrzebne są mleko i pieluszki dla najmłodszej pociechy. Mały dywanik też by się przydał bo dziewczynki nie musiały by się bawić na zimnej podłodze.
Reńka- ale jaj uż jestem darczyńcą innej rodziny/starszej Pani,drugiej rodzinie nie dam rady zrboić pomocy

Szapika - to mogę Tobie dorzucić kilka rzeczy tylko skąd jesteś bo ja z Rumi,czy miałbyś możliwość podjechania do mnie?

Nefri - bożena.jadwiga podaje swoje dae kontaktowe ,jeśli nie chcesz pomóc przez szlachetą paczkę to może jakąkolwiek pomoc ofiarujesz tej Pani

Hej, mogę się dorzucić do czyjejść paczki - dokupić trochę środków czystości, jakieś artykuły spożywcze itp. Jestem z Wejherowa
Bozeno.Jadwigo, spróbuj zadzwonić do szlachetnej paczki - telefon zmajdziesz na stronie w zakładce kontakt (na samym dole strony po prawej stronie), tam jest numer do każdego okęgu. Ja już wysłałam do nich maila z pytaniem, czy można jeszcze zgłaszać rodziny, ale nikt mi jeszcze nie odpowiedział, więc lepiej zadzwonić. Powodzenia!:)
Nikita987 , mam do Ciebie pytanie - udało Ci się w końcu ogarnąć to zamieszanie z rejestracją na stronie? Bo ja mam podobny problem - nie mogłam dokończyć rejestracji, bo wyskoczył jakiś błąd. Pan Jan zniknął z listy osób potrzebujących (sprawdzałam zaraz po próbie rejestracji, więc chyba został do mnie przypisany, ale pewności nie mam), a ja nie mogę się ani zalogować, ani ponownie zarejestrować. Napisałam do paczki, ale na razie nie odpowiadają :(
Agalu, jestem z Gdyni, więc nie powinno być problemu z dojazdem. Pisz 0330@wp.pl
kurtak czeka...na gg nikt nie odpisuje...
SZapika - łatwiej będzie się umówić na gg
podaję swoje
10895520
,ja jestem do południa przeważnie w domu od rana do 14.30 i wieczrem zawsze też:)mam torszkę ciuszków dla niemowlaka,jakaś zabawka dla tego dwulatka by sie znalazła, samochody, książeczki o i butelka i może coś jeszcze bym znalazła
Zuzka ja to chyba w koncu ogarnelam :) wybrałam juz rodzine i mam wszystko potwierdzone :) tzn. wybrałam teraz starsza Pania bo ta moja wczesniejsza rodzna mi gdzies znikneła... chyba ja ktos inny wybrał, bo najpierw byla a teraz znow jej nie ma-ciagle wyskakiwało mi ze jest niedostepna... wiec wybrałam ta starsza samotna Pania...

ja tez miałam przeboje z ta stronka co mozesz przeczytac sledzac ten watek :) ciesze sie ze sie z nia uporałam :) pisałam do tej wolontariuszi od Agalu i szlachetnej paczki i wszyscy mowili mi ze mam cierpliwie czekac... a wczoraj dostałam od nich maila ze cos tam bylo nie tak z moja rejestracja i mam zaczac wszystko od nowa... stronka oczywiscie glównie mi sie wieszała ale przed chwila dalam rade :) i juz wszystko wiem :) ja walczyłam z ta stonka od niedzieli... zycze cierpliwości... :)
WITAM.JA BARDZO POTRZEBUJE POMOCY INNYCH LUDZI NIEMUSZA TO BYC PRODUKTY Z NAJWYZSZEJ PULKI.MAZ STRACIL PRACE 3 TYGODZNIE TEMU MAMY ZAPOZYCZONE PIENIADZE U CALEJ RODZINY NA DZIEN DZISIEJSZY BRAKUJE NAWET NA CHLEB,NAWET RACHOWNKOW NIE OPLACAM BO NIEMAM ZA CO.MIMO NASZEGO MLODEGO WIEKU BO MAZ MA 267 LAT NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY W CALYCH KARTUZACH.POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMI.MAM 2 CORECZKI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA BARDZO PROSZE O SKROMNA POMOC MOJ NUMER TELEFONU TO 791-572-207 KARTUZY KOLO GDANSKA
WITAM PILNIE POTRZEBUJE POMOCY MAZ STRACIL 3 TYGODNIE TEMU PRACE MAMY 2 DZIECI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA CORECZKE JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI NAWET NIEIWEM ZA CO DALEJ ZYC MOPS POOMAGA LUDZIA ALE TYLKO CO 2 MIESIACE MOGE SIE ZGLASZAC DO NICH I DOSTAJE NA 2 MIESIACE 200-150 ZL BRAKUJE MI PODSTAWOWYCH RZECZY JEDZENIE I HEMIA.JEZELI NADAL PANI CHCE POMUC TO BARDZO PROSZE O TA POMOC MIMO MLODEGO WIEKU MAZ NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY NASZA STARSZA CORKA CHORUJE NA ASTME I JEST UCZULONA NA KURZ NAWET NIEWYOBRAZAM SE TYCH SWIAT AZ PLAKAC NIEBOGLOSY SIE CHCE RODZINA NAM POMOGLA JAK MOGLA ALE DALEJ NIKT NIE POMOZE Z RODZINY BO SAMI NIEMAJA MIESZKAM W KARTUZACH KOLO GDANSKA JAKIES 30 KM. MOJ NUMER TEL.791-572-207
WITAM.JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI MAZ STRACIL PRACE I W NASZYM MIEJSCU ZAMIESZKANIA NIEMA PRACY NIEWIEM JAK BEDEA WYGLADAC NASZE SWIETA JAK NIESTAC MNIE NAWET NA ZAKUP JEDZENIA.MAM 2 CORECZKI 4 LATA I DRUGA 8 MIESIECY.BRAKUJE NAWET NA CHLEB RODZINA POMOGLA JAK MOGLA ALE JUZ DALEJ POMAGAC NIEBEDZIE.MOPS POMAGA LUDZIA CO 2 MIESIACE I DOSTALAM W ZESZLYM MIESIACY 150 ZL. JAK Z TEGO PRZEZYC CALY GRUDZIEN.JESTEM ZROZPACZONA PROSZE LUDZI O DOBRYM SERCU O POMOC NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMII JAK ROWNIEZ PAMPERSY DO 13 KG. PROSZE O POMOC.MOJ NUMER TELEFONU 791-572-207 MIESZKAM OD GDANSKA 30 KM.DOKLADNIE KARTUZACH.
UP... Być może ktoś jeszcze będzie chciał pomóc!:)
zuzka co jest grane dostalam na gg że już nie chcesz kurtki bo coś nie wypaliło

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry