Widok

szpital w Kościerzynie - opinie..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras z dziewczyn jest moze z Koscierzyny lub rodzila/ ma zamiar rodzic w szpitalu w Koscierzynie? Chcialabym dowiedziec sie wiecej o tym szpitalu i warunkach jakie w nim panuja?
dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. JA rodziłam tam 2 czerwca mojego snka:)
I muszę ci szczerze powiedzieć że super! Nie spotkałam się jeszce w żadnym szpitalu z tak miłą obsługą:) Wszystkie pielęgniarki i ołożne są bardzo miłe i pomocne, warunki super, szpital jest stosunkowo nowy więc jest czysto i ładnie, no tylko prysznice lekko zniszczone, ale sale super. Co do samego porodu to rewelka, nie miałam prywatnie położnej a i tak było ok,mimo że rodziłam aż 11godz. Położna była bardzo miła i pomocna (pani Beatka-dość młoda kobietka)
Ogólnie jestem bardzo zadowolona:)
JAk chcesz coś jeszcze dokładnie wiedzieć to pytaj -odpowiem:)
image
dzieki za info, uspokoilas mnie, a czy chodzilas na zajecia ze szkoly rodzenia? jak wygladaly? ja dopiero zaczne po 20 wrzesnia poniewaz pani prowadzaca je jest na urlopie i ma przerwe.
a jeszcze jedno pytanie co nalezy wziasc ze soba do szpitala dla dziecka i dla siebie - a raczej czego nie brac bo dostaje sie od nich?

przeczytalam wlasnie w innym watku ze dla dziecka wszystko Ci dali - no to super

no dokładnie;) dla dzidzi dostałam wszystko. a co do szkoły rodzenia to całkiem ok, chodziłam bardziej dla rozrywki żeby poznać dziewczyny,zajęcia aż tak dużo mi nie dały jeśli chodzi o poród, bo tam na porodówce wszystko tocz się własnym torem, a teoria zostaje gdzieś tam... ale mimo wszystko uważam że fajnie było.
powodzonka:)
image
Słyszałam od znajomego z branży lekarskiej, że jedynie na porodówkę w Kościerzynie nie ma skarg :-).

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Spędziłam tydzień na patologii ciąży, opieka była rewelacyjna! No i czysto, nowocześnie, itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się patologia ciąży jest ok ,położne przesympatyczne ,pani magda ,pani małgosia-najbardziej je zapamiętałam .polecam
znajoma rodziła w koscierzynie i bardzo se chwaliła
a ja z kolei słyszałam bardzo dobre opinie na temat całego szpitala
mój tato tam leżał i znajomy na badaniach

image
image
Tylko nie Kościerzyna. moje dziecko zmarło zaraz po porodzie z ich winy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam pochodzę z okolic Kościerzyny. Na porodówce nie bylam, teraz mieszkam w okolicach Pruszcza więc rodzilam a Gdańsku. Mogę szpital pochwalić za calokasztalt. Często moi rodzice w nim leżą, spotlkalam sie tam z konkretnymi lekarzami, milymi pielęgniarkami, ktore zawsze bez problemu sluza pomocą a nie z laska oraz z tym że naprawdę zależy im na zdrowiu pacjentów. Moj maz gdy dostal skierowanie do szpitalaze wzgledu na rozpoznanie cukrzycy wybral za moja namowa szpital w K-nie. Pielęgniarki bylymega mile, lekarze wprost mowili skad ona sie wziela w tym przypadku akurat z duzej winy meza oraz cierpliwie tlumaczyli jak podawac insuline i jakie sa szanse na przejscie na tabletki. Dodatkowo poszedl na szkolenie na temat cukrzycy i Pani ktora je prowadzila zapytala czy zona rowniez moze przyjsc nastepnego dnia zeby porzmawiac o zywieniu. Jesli chodzi o porodowke to nie slyszalam by ktoras z dziewczyna narzekala a ta polozna mloda Pani Beatka o ktorej tak milo pisala jakas forumowiczka pochodzi z mojej miejscowoscii jest bardzo mila osobą.
Rodzilam w Koscierzynie 2,5 roku temu. Oceniam szpital bardzo pozytywnie. Lekarzy z malymi wyjatkami rowniez;) Polozna byla barzo fajna. Niestety nie pamietam jej imienia , a szkoda do dzis bardzo milo ją wspominam. Przez 3 dni kiedy bylam w szpitalu juz z maluszkiem Ona zagladala do mnie jak tylko byla na dyżurze,a nie byla to oplacona polozna.
czy orientujecie się czy w szpitalu jest depozyt? będę jechać z trójmiasta ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam 8 lat temu rodziłam w kościerzynie i 30 08 2012 znowu powinnam rodzić w tym szpitalu. Lekarz prowadzący to dr Marek Moll bardzo polecam tego lekarza cierpliwy wszystko tłumaczy i rewelacyjnie opiekuje się kobietami w ciąży. Świetny fachowiec w dziedzinie ginekologi, polecam szpital i cały personel położniczo ginekologiczny w Kościerzynie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
moll rzeczywiście uprzejmy jak się calą ciąże prywatnie do niego chodzi. :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

do góry