Widok

szukam dobrego alergologa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego alergologa dla synka, bo często choruje na zapalenie krtani, byc może to właśnie wina alergii. Może któraś zna jakiegoś dobrego lekarza który przyjmuje prywatnie za przestępną cenę.
Pomóżcie!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
http://rankinglekarzy.pl/lekarz/malgorzata-rydzewska,22310/alergolog-dzieciecy/rumia-gdynia/
polecam nasza dr-prywatnie przyjmuje w Rumii w soboty-dzwonisz na numer komórki i Pani doktor osobiście odbiera i się umawia
W zaleznosci od wieku dziecka, na pierwszej wizycie może już zrobić testy skorne-wowczas cena z testami to 150zl, bez testow mniej. Pani dr uprzedza o cenie już telefonicznie, jak się umawiasz.
My jesteśmy bardzo zadowoleni-wyniki testow i jej wskazówki do których się dostosowaliśmy zupełnie zmienily nasze zycie, a przede wszystkim zycie synka na latwiejsze mimo alergii
Dr Witkowska przyjmuje w Gdańsku w przychodni na Jaskółczej na nfz a po godzinach prywatnie koszt wizyty 100zł ,byłam niedawno ,lekarka rzeczowa długo z z nami rozmawiała ,badała .
.Druga lekarka to Dr Brzozowska przyjmuje na Krzemowej na Oruni w BaltiMed ale tam byłam na NFZ może gdzieś prywatnie praktykuje ale nie wiem trzeba się dowiedzieć ,dzięki niej mój syn uniknął maści sterydowych ,przechodzenia na nutramigen i nie wiadomo czego jeszcze , wizyta trwała bardzo długo ,dokładnie badała dziecko , wywiad ze mną przeprowadziła na temat dziecka ,chorób w rodzinie ,gdzie inny lekarz niby ceniony alergolog i prywatnie bez spojrzenia na dziecko wymyślił skazę białkową zapisał sterydy i nutramigen a wizyta nawet 5 min nie trwała .
Ja polecam dr Malaczynska, najlepszego alergologa w naszym wojewodztwie.

Ma tylko 2 wady, bardzo ciezko dostac sie na pierwsza wizyte (potem to juz z biegu, krotkie terminy) i kazda wizyta kosztuje 150zl, bez testow. Ale naprawde lekarz swietny, wizyty dlugie, fajne podejscie do dzieci.
dr Wołoska - przyjmuje prywatnie na Morenie a pracuje w szpitalu na Polankach - polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez polecam dr Wołowska albo dr Gąsecka. obie pracuja w Szpitalu n aPolankach. Dr Wołowska przyjmuje prywatnie w gabinecie na Volty a Gącecka w Luxmed.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Małaszynska moze i dobrym specjalista jest ale jest bardzo oschła i zimna. W szpitalu malo przyjemna dla dziecka i rodzica. Na jej oddziale Matki nie moga zostac z dzieckiem na noc. Prywatnie na wizycie mila w szpitalu zdecydowanie mniej
Ja chodze do Dr Brzozowskiej w Sopocie przyjmuje na NFZ w Kardiotelu na Jana z Kolna narazie mialam pierwsza wizyte i srednio jestem zadowolona bo malo sie dowiedzialam jakos malomowna jest ale jak za dasz pytanie to odpowie no i tez inny pediatra zalecil sterydy ktorej nie podalam i ppowiedzialam jej i ona zapisala mi masc z antybiotykiem . Wiec o bylo sie bez steryd . Dzisiaj mamy druga wizyte moze cos wiecej sie dowiem :)

Nigdy wcześniej nie miałam żadnych alergii, ale jak mnie dopadło, to i zapalenie krtani, i wysypka i opuchlizna i wieczna męka pańska. W gdańsku polecam panią Beatę Sadowską. Dobrze mnie zdiagnozowała i dobrała takie leki, które nie usypiają- a przy alergii to standard. Jak szukasz dobrego alergologa, to śmiało ją polecam. Można się umówić na wizytę, na przykład tu:https://ranking.abczdrowie.pl/d/beata-sadowska-alergolog-gdansk-77690

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry