Widok
http://rankinglekarzy.pl/lekarz/malgorzata-rydzewska,22310/alergolog-dzieciecy/rumia-gdynia/
polecam nasza dr-prywatnie przyjmuje w Rumii w soboty-dzwonisz na numer komórki i Pani doktor osobiście odbiera i się umawia
W zaleznosci od wieku dziecka, na pierwszej wizycie może już zrobić testy skorne-wowczas cena z testami to 150zl, bez testow mniej. Pani dr uprzedza o cenie już telefonicznie, jak się umawiasz.
My jesteśmy bardzo zadowoleni-wyniki testow i jej wskazówki do których się dostosowaliśmy zupełnie zmienily nasze zycie, a przede wszystkim zycie synka na latwiejsze mimo alergii
polecam nasza dr-prywatnie przyjmuje w Rumii w soboty-dzwonisz na numer komórki i Pani doktor osobiście odbiera i się umawia
W zaleznosci od wieku dziecka, na pierwszej wizycie może już zrobić testy skorne-wowczas cena z testami to 150zl, bez testow mniej. Pani dr uprzedza o cenie już telefonicznie, jak się umawiasz.
My jesteśmy bardzo zadowoleni-wyniki testow i jej wskazówki do których się dostosowaliśmy zupełnie zmienily nasze zycie, a przede wszystkim zycie synka na latwiejsze mimo alergii
Dr Witkowska przyjmuje w Gdańsku w przychodni na Jaskółczej na nfz a po godzinach prywatnie koszt wizyty 100zł ,byłam niedawno ,lekarka rzeczowa długo z z nami rozmawiała ,badała .
.Druga lekarka to Dr Brzozowska przyjmuje na Krzemowej na Oruni w BaltiMed ale tam byłam na NFZ może gdzieś prywatnie praktykuje ale nie wiem trzeba się dowiedzieć ,dzięki niej mój syn uniknął maści sterydowych ,przechodzenia na nutramigen i nie wiadomo czego jeszcze , wizyta trwała bardzo długo ,dokładnie badała dziecko , wywiad ze mną przeprowadziła na temat dziecka ,chorób w rodzinie ,gdzie inny lekarz niby ceniony alergolog i prywatnie bez spojrzenia na dziecko wymyślił skazę białkową zapisał sterydy i nutramigen a wizyta nawet 5 min nie trwała .
.Druga lekarka to Dr Brzozowska przyjmuje na Krzemowej na Oruni w BaltiMed ale tam byłam na NFZ może gdzieś prywatnie praktykuje ale nie wiem trzeba się dowiedzieć ,dzięki niej mój syn uniknął maści sterydowych ,przechodzenia na nutramigen i nie wiadomo czego jeszcze , wizyta trwała bardzo długo ,dokładnie badała dziecko , wywiad ze mną przeprowadziła na temat dziecka ,chorób w rodzinie ,gdzie inny lekarz niby ceniony alergolog i prywatnie bez spojrzenia na dziecko wymyślił skazę białkową zapisał sterydy i nutramigen a wizyta nawet 5 min nie trwała .
Ja chodze do Dr Brzozowskiej w Sopocie przyjmuje na NFZ w Kardiotelu na Jana z Kolna narazie mialam pierwsza wizyte i srednio jestem zadowolona bo malo sie dowiedzialam jakos malomowna jest ale jak za dasz pytanie to odpowie no i tez inny pediatra zalecil sterydy ktorej nie podalam i ppowiedzialam jej i ona zapisala mi masc z antybiotykiem . Wiec o bylo sie bez steryd . Dzisiaj mamy druga wizyte moze cos wiecej sie dowiem :)
Nigdy wcześniej nie miałam żadnych alergii, ale jak mnie dopadło, to i zapalenie krtani, i wysypka i opuchlizna i wieczna męka pańska. W gdańsku polecam panią Beatę Sadowską. Dobrze mnie zdiagnozowała i dobrała takie leki, które nie usypiają- a przy alergii to standard. Jak szukasz dobrego alergologa, to śmiało ją polecam. Można się umówić na wizytę, na przykład tu:https://ranking.abczdrowie.pl/d/beata-sadowska-alergolog-gdansk-77690