Widok

szukam dobrego logopedy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,
tak jak w temacie poszukuję dobrego/sprawdzonego logopedy dla mojej córki :)

prosze o namiary :)
dziękuję i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam Panią Logopedę Aleksandrę Wrześniewską. Mój syn chodzi do niej od jakiś 3-ech lat
i są super postępy - chociaż jeszcze trochę przed nami. Pani Ola jest świetnym fachowcem
oraz przemiłą osobą.

Polecam gabinet logopedyczny p Stefani Wróblewskiej, bardzo prosto go odszukać w sieci. Moje dziecko choziło właśnie do tej pani bo miało opóźnienie w mowie niestety spowodowane zbyt długim używaniem smoczka i pani bardzo ładnie pomogła, więc Rafałek zrobił postępy. Oczywiście też sama pracowałam w domu z dzieckiem dodatkowo, ale opieka logopedy była bezcenna.

dobry logopeda na nfz? to nie idzie w parze niestety...
poszperaj sama w internecie, podzwoń, do mnie dziewczyna-studentka odezwała się po 2 miesiącach dopiero, ale jesteśmy zadowoleni i trzymamy się jej mocno. nie podam namiarów bo wiem że nie ma możliwości już dołożenia sobie pacjentów.
powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Logopeda godny polecenia na NFZ? Dla dziewczynki 5-letniej :) Im bliżej Sopotu tym lepiej ;) Polecicie kogoś?

Witam
Ja tez stalam przed takim problemem i poszperalam w google i znalazlam gabinet pani Malgosi z Gdyni wiczlino. Fajne podejscie do dziecka oraz profesjonalizm przekonaly mnie i do dzisiaj uczeszczamy z corka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W http://www.terapiaimpuls.pl/integracja-sensoryczna/ mają też dobrą ofertę z takich zajęć. Warto się zainteresować. Można naprawdę coś sensownego znaleźć.

Polecam Gabinet we Wrzeszczu na Lilli Wenedy. Chodzę z córeczką raz w tygodniu i już widać postępy. Bardzo podoba mi się podejście. Mała jest nieskrępowana podczas wizyty i chodzi tam naprawdę z przyjemnością. Ich strona http://logopeda-gda.pl/index.php/kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gdzieś w Gdyni ? Najlepiej na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszam na bezpłatne konsultacje logopedyczne do Kliniki Buzi i Języka, ul. Kossaka 15, Pruszcz Gdański. tel. 506-627-978 Więcej na stronie: http://www.klinikabuziijezyka.pl
Włączę się do tego postu choć jest stary i może ktoś przeczyta
Jestem specjalistą i kurcze nie mogę patrzeć jaka jest wiedza rodziców. Pracuję z niemowlakami od poczęcia i zadam pytanie a co z połykaniem ? Żuciem , gryzieniem, ssaniem kąsaniem szanowne młode mamy i opiekunki to robi logopeda !!!!!! Ciężka praca !!!
Odswiezam watek. Poszukuje dobrego logopedy najlepiej z Gdyni dla 7-letniego dziecka. Mozecie kogos polecic?
Mieliśmy okazję poznać Panią Olę. Świetna osoba i dobry profesjonalista. Świetne podejście do maluchów, podała nam wiele ciekawych wskazówek do zabawy i ćwiczeń z maluchem w domu. Zdecydowanie polecamy.
Też polecam pania Anete Kulik. Świetnie sobie radzi z małymi dziećmi. Przyjmuje w centrum Gdańska.tel. 603-718-016
Cześć. Ja się wybieram w poniedziałek do p.Oli z moim 1,6miesięcznym synkiem ,mam nadzieję że rozrusza mojego małego łobuza :)
Ja również polecam Panią Olę Wrześniewską. Świetny logopeda, ma super podejście do dzieci i ciekawe metody pracy, bardzo pomogła mojemu niemówiącemu synkowi. Jeszcze przed nami dużo pracy, ale dzięki zajęciom u Pani Oli i ćwiczeniom przekazywanym do domu moje dziecko zaczęło mówić, śpiewac piosenki, chętnie wykonywać wiele ćwiczeń logopedycznych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia, ul. Warszawska .Placówka nazywa się TIW. Pracuje tam Pani Ola. Jest super
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja poszukuję logopedy z Gdyni, dla trzylatka. Polecicie kogoś??
W Przychodni Brzeźno jest poradnia logopedyczna na NFZ, my chodzimy do Pani Aleksandry Cieślak i jak pytałam czy z dwulatkiem można też przyjść to powiedziała że tak :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam p. Honorate Brodnicka pracuje w OWI na tysiaclecia w gdansku. Z tego co wiem przyjmuje prywatnie Centrum Terapii Rozwojowej WYSPA na Zaspie
Ją polecam Anete Kulik. Ma dobre podejście do dzieci- także takich małych. Namiary znajdziesz przez Google.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry