Widok

szukam dobrego logopedy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,
tak jak w temacie poszukuję dobrego/sprawdzonego logopedy dla mojej córki :)

prosze o namiary :)
dziękuję i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poradnia psychologiczno pedagogiczna na ul krzemienieckiej na Zaspie a moze to juz Wrzeszcz w kazdym razie zaraz za ETC Pani Malgosia zloty czlowiek ma wspaniale podejscie do dzieci moj synek nie mogl sie doczekac spotkania:D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję :)
a może jakiś nr telefonu albo chociaż nazwisko tej Pani ?

Moja koleżanka jest logopedą. Bardzo dobrym. Pracuje w kilku przedszkolach i prowadzi terapie indywidualne dzieci z różnymi zaburzeniami mowy i zaburzeniami rozwoju. Jak chcesz mogę podac ci do niej telefon. Daj znać na maila. pozdrawiam :)
Podbijam wątek. Szukam dobrego logopedy, państwowo lub prywatnie. Chodzi o przerośnięte wędzidełko u niemowlęcia.
dziewczyny, jak chłopiec ma 3 lata i 3 miesiące to już powienien mówić nie ? mówi tylko mama i ne.
Kogo polecicie w takim przypadku i czy można coś z tym zrobić, bo mi się wydaje, że to jakieś zaburzenia mowy.

sprawa nie dotyczy mojego dziecka więc nie znam innych szczegółów

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zarejstrowałam małego znajomych do tej pani którą poleciły mi dzieczyny na forum - rodzice z nim chodza i zaczeli cwiczyc - dzieciak mowi juz prawo lewo . widac powolutku postepy - zaraz znajde to wklej ci link do forum
http://forum.trojmiasto.pl/dobry-laryngolog-zbyt-duzy-jezyk-umozliwiajacy-mowienie-t110669,1,16.html?hl=za duży język#hl
co prawda jest to laryngolog a nie logopeda ale po cwiczeniach zaleconych przez ta pania widac efekty.
Acha, to wątek którym nawet się udzielałam, bo też znam tą panią laryngolog :) No ale może ktoś poda namiar na logopedę.
tylko ta pani własnie ustaliła jakie cwiczenia maja wykonywac i logopeda okazał sie zbedny - to takie dwa w jednym chyba laryngolog ktory ma pojecie o logopedi.
wazne ze powoli sa efekty
Zadzwoniłam, powiedziała że obejrzy co się dzieje, a ewentualny zabieg podcięcia wędzidełka wykonuje się w szpitalu.
Ja chodziłam z synkiem prywatnie do logopedydo Przychodni we Wrzeszczu na Mickiewicza. Polecam, sama dostałam namiary od koleżanki.
polecam Wiesławę Aniszewską z PPP nr 7 w Gdańsku Wrzeszczu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie polecam p. Martę, która swego czasu pracowała w szkole podstawowej na Morenie, ale wiem, że prowadziła również terapię indywidualną. Młoda, bardzo cierpliwa osoba.
Jeśli nadal jesteś zainteresowana mogę Ci podesłać namiary na maila. :)
Odświeżam pytanie szukam dobrego logopedy dla 4 letniej córki i synka, który jest wcześniakiem.
A skąd jesteś? W Gdańsku polecam j.w. :)
Ale to nie może być logopeda szkolny, tylko taki, który ma doświadczenie w pracy z niemowlakami (np taki z ośrodka wczesnej interwencji)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja teściowa jest logopedą, ale szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o tym że logopeda zajmuje się niemowlakami, myślałam że od 4 roku życia można ingerować w te sprwy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
To w takim razie dlaczego nie logopeda z OWI? Skoro dziecko potrzebuje terapii, to powinno być objęte ich opieką.
Szukam czegoś oprócz OWI, bo to za mało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry