Widok
moje dzieci tam chodzą i jak dla mnie szkoła jak szkoła poziom nauczania zależy od nauczyciela i możliwości uczniów córka chodzi do 2 klasy i nauczycielka podzieliła klasę na 3 grupy i dostosowuje tępo pracy do możliwości konkretnej grupy a synek chodzi do zerówki i wraca zadowolony szkoła ma nowe bardzo nowoczesne boisko i place zabaw jedynie sala gimnastyczna jest trochę mała jak na wielkość szkoły ,a i u córki w klasie jest 27 dzieci i klas 2 jest 6 a u synka jest 28 dzieci i klas zerowych jest w tym roku 4
Szkole polecam, chociaż poziom nauczania języka angielskiego w tej szkole wola o pomstę do nieba, nauczyciele różni , jedni z powołania inni totalnie się nie nadają i nie tylko mowa o tych z języka ang., świetlica przepełniona i jak dla mnie brak w niej dobrej opieki i zajęć dla dzieciaków, zajęcia wf wf klasach do 3 odbywają się głównie na korytarzu. Kolejnym minusem jest sklepik szkolny gdzie brak zdrowych przekasek a pelno cukierkow i farbowanych napoi.mam 2 dzieci w tej szkole i pomimo wyżej opisanych wad jest dużo zalet, np. stolowka , dyrekcja, organizacja szatni, bezpieczeństwo, oddzielny korytarz dla żarówek. Chyba nie ma niestety
Szkoły bez wad wiec polecam
Szkoły bez wad wiec polecam
Ja mam pytanie co do zerówki w tej szkole. ,tak mnie zastanawia (może troche głupie pytanie),jak to jest z wyjściem dzieci do toalety. Czy idą same? Moja córa jest tak roztrzepana że jak będzie szła sama to jeszcze do klasy nie wróci tylko sobie pujdzie pozwiedzać szkołę i nie wróci do klasy. Czy mają dzieci osobne piętro np z klasami I ??
Nie polecam tej szkoły. Jest przepełniona do granic możliwości. Moja córka zaczęła edukację rok temu w tej szkole. Sala znajdowała się na III piętrze budynku. Wf praktycznie nie istnieje, dzieci albo siedzą w klasie albo robią jakieś drobne ćwiczenia na śliskim korytarzu !! ( jak jest ładna pogoda to dzieci idą z panią na dwór - to jest jedyny +) Angielski to strach pomyśleć(bardzo często lekcje przepadają i nie ma zastępstwa z angielskiego). Świetlica przepełniona. Nie wiem jak jest w innych szkołach ale mam złą opinię o tej szkole.
Nauczyciel MATEMATYKI pozwala sobie na osobiste wycieczki mówiąc do dziewczynki wychowywanej tylko przez matkę na temat jej pracy domowej,cytuje:,,Czy Ty rodziców nie masz?Tragedia"....A do jednego z chłopców,że jego papier toaletowy wygląda lepiej od pracy domowej tegoż chłopca.Oto prawdziwie pedagogiczne podejście do dzieci.