Widok

tabletka do zmywrki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
drogie mamy proszę o rady:
1) czy ta tabletka wkłada sie ją bez rozcinania tej folii?? to takie małe granulki w cienkiej folii (firma finish)
2) Jaka macie ustawioną twardość wody w gdyni
3) czy bez plynu nab. mogę uruchomić zmywarkę

dzięki za szybka odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Quantum zdecydowanie nie wyciąga się z tej folii :) ona się całkowicie rozpuszcza :))) Używając akurat tych nie dodaję już nabłyszczacza i soli, bo one mają to w sobie i - moim zdaniem- działają bardzo dobrze.
Zdecydowanie lepiej niż zestaw W5 z Lidla (sol+ nabłyszczacz+ tabletki) - choć do tej pory serię W5 bardzo lubiłam....W tej kwestii Calgonit/Finish bije ich na głowę :)))
dzięki
właśnie takie mam
zależy jaka to tabletka, są tabletki w folii finish quantum. Jak się je dotyka mokrą ręką, to się tak lekko lepią do palców, z tych się nic nie zdejmuje.
image

większość tabletek ma już środek nabłyszczający i nie trzeba go wlewać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wkladasz je do komory z ktorej s apobierane wiec one musza byc sypkie - tabletki sa rozpuszczane przez wode wiec tez oki - jak przez folie maja sie rozpuscic??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy te granulki się nie rozsypią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tabletke wyjmuje sie z foli

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry