Widok

tatuaz na prezent

Rodzina i dziecko Prezenty Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mój mąż ma za 2 tyg 40 urodziny chciałabym mu zakupic karnet na tatuaż ale nie wiem które salony w Gda sa teraz najlepsze ?
Polecicie którys . M bardzo chciałby portret córeczki ale to musi byc ktoś naprawde dobry żeby tego nie spierniczył .
A i orientujecie się w cenach ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
średnio za tatuaż trzeba liczyć od 400 zł- taki wielkości dłoni. Ja swoje zrobiłam w Tat Studio na Przymorzu. Nigdzie indziej nie szukaj, tam masz profesjonalistów. Polecam Łukasza, choć oni wszyscy są zawodowcami!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki

studio seagull w Sopocie - widziałam na żywo prace Maćka i jestem pod wrażeniem.
http://www.seagulltattoo.pl/
Magda moje kolezanka robila ostatnio w Stoneheads Tattoo Gdańsk, i za duze pioro czarno biale ( naprawde swietnie wycieniowane) zaplacila 650 zl.
image

Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

a ja robiłam w pandemonium na szerokiej i darka polecam, ale pamietaj, ceny kolorowego tatuazu albo z cieniami to zupelnie inna sprawa, taki zwykły czarny to tanio ale jak juz cos ma do tego byc to inna sprawa
Madness is the gift, that has been given to me!!
No własnie zastanawiam sie ile by to mogło kosztować .
Nie wiem jak M chciał czy kolor czy czarnobiały -nie chce go pytac bo to ma byc niespodzianka a innego pomysłu na prezent na te okragłe urodziny nie mam :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
też robiłam w Tat-Studio na Bora Komorowskiego :] To już będzie 14 lat ;) (wkrótce po tym jak się przeprowadzili z Oliwy z okolic Dworca PKP)
zdecydowanie polecam :)
http://www.tattoo.com.pl/
Kurcze każdy poleca inny salon -sama nie wiem juz który wybrac i jak to logistycznie rozwiązać .
fajnie byłoby dać taki voucher ale pewnie czegos takiego nie prowadza .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Życie w Anglii- jak to teraz wygląda ? (62 odpowiedzi)

Mam pytanie do forumek, które postanowiły wyprowadzić się z naszego pięknego Kraju i żyją w...

krem na rozstępy-JAKI NAJLEPSZY??? (38 odpowiedzi)

tak jak w temacie.jaki polecacie krem na rozstępy?? jestem w pierwszych tygodniach ciąży ,ale...

problemy ze skora (5 odpowiedzi)

z 3 tyg temu zauwazylam u 1,5 rocznego synka ze na glowce gdzie ma wloski ma wysuszona skore,...

do góry