Widok

tatuaż

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
postanowiłam z okazji swoich okrągłych urodzin:) zrobić sobie prezent jaki zawsze chcialam czyli tatuaż,ale nie mam pojęcia gdzie najlepiej w Gdyni i ogólnie co trzeba wiedziec, czy któras z was ma doswiadczenie w tatuażach:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej robić jesienią lub zimą - lepiej się goi no i nie opala się (tatuażu nie wolno opalać przez kilka miesięcy).

Witam :)
Mój kochany mąż jest cały potatuowany, ja mam całą rękę zakrytą artystycznym tatuażem :)
Ważną rzeczą jest by mieć sprawdzone studio!!! Mi amator za pierwszym razem pokaleczył rękę, do dziś mam małe blizny, przykryć tą maszkarę mógł tylko wielki tatuaż, który jest śliczny, ale ciągnie się od nadgarstka do obojczyka:)
Ciepło faktycznie nie pomaga i gorzej znosi się tatuowanie, ale można się tatuować w każdym okresie, no i faktycznie nie powinno się tatuażu opalać
( ja mam kolory ) i plażując się smaruje go wysokimi filtrami, ale to wsio :)
Polecam Ci studio na Bora Komorowskiego na Przymorzu ( Gdańsk)Tat Studio ( Dagmara i Jacek tatuują ) są mistrzami w tym co robią!!!!
Zyczę powodzenia
ps.na 18 urodziny moja siostra również dostała w prezencie ode mnie tatuaż, także prezencik taki na urodzinki jak najbardziej fajny pomysł :)

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też polecam Tat Studio w Gdańsku. Mój tatuaż robiła Dagmara 3 lata temu. Żadnych poprawek do dziś. Fachowo doradzi, bo nie zawsze to co człowiek wybierze okazuje się trafne.

ja tez polecam tat studia na przymorzu. pierwszy tatuaz- 10 lat temu robiony zima, kolorowy, na udzie do dzis wyglada jak nowy, drugi tatuaz kilka miesiecy temu, oczywiscie Dagmara robila, na stopie, bolalo jak cholera i zagoil sie w 10 dni, czarny, aby nie stracil koloru stosuje blokery na skore jak zazywam kapieli slonecznej.
trzeba sie umawiac na terminy wczesniej
image

image
no super to juz wiem gdzie,wasze porady sa nieocenione.
czy w ogóle jak sie juz ma to mozna korzystac z solarium?tak planowałam akurat na jesień zrobić.a jak sie kształtują ceny bo nie mam pojęcia, no i jeszcze jedno:)boli?:)ogólnie jestem wytrzymała,depilator to pestka,ale słyszałam,że w zalezności od miejsca bardziej boli.ja planuje na ramieniu.
mozna korzystac z solarium po 2 tyg., ale ja czekalam miesiac, stosuj bloker, bo tatuaz nie trACI barwy.

ceny , ja na cala stope placilam w maju 300zl, ale to zalezy od formy, co bys chciala.

jezeli chodzi o bol, to udo jak namniej bolesne, kontury so bolesniejsze niz wypelnienie tatuazu. dagmara mowila, ze najbardziej bolesne sa zebra... oraz stopa , szczegolnie kolo palcow.ale bol u dentysty bardziej boli. moja tatuaz zrobiony byl w 25 minut( ostatni), a pierwszy w 40, wiec nie trwa to dlugo.
a studio jest czyste, dagmara ma fiola na temat czystosci i kladzenia opatrunku po tatuazu....a jest to wazne

ps. ja robilam swoj pierwszy tatuaz na 18-stke swoja i wiedzialam, ze bede miala drugi, po 10 latach dopiero.

a mowia , ze jest malo ludzi z jednym tatuazem, a jeszcze mniej z dwoma.
image

image
no to wielkie dzieki uspokoiłas mnie bardzo,a o jeszcze jedna rzecz pozwole sobie zapytac:) jesli ma sie jakis własny pomysł to sa w stanie to wykonac?
pewnie, że są w stanie :) ja też polecam to studio :) na łopatce, nad kostką i na biodrze nie bolało ;) nie wiem jak w innych miejscach :)

w okolicach bikini też nie :) mimo, że byłam przygotowana, że będzie bolało cholernie

Musisz wybrać najlepsze studio i wzór, w końcu to prezent na całe życie.
Mój mąż sprawił sobie na urodziny mikro pigmentacje skóry głowy, wykonywał to w salonie MicroHaar i jest bardzo zadowolony. Cały czas chodzi i sie cieszy, że jest wydziarany ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry