Widok

tatuaż

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny.
Od jakiś ja wiem, 10 lat chce zrobic tatuaż, już teraz zdecydowałam że będzie to kwiecien, bo czas upływa a ja ciągle nie mam czasu albo pomysłu.
Podoba mi się bardzo poniższy wzór, nie lubię kwitków, delifnków, rózyczek, gwiazdeczek itp. Mam prośbę i pytanie, czy któraś z was albo sama, albo zna kogoś, kto może mi narysowac wzór? taki jak na zdjęciu lub podobny(oczywiście odpłatnie!)Przyjade dopiero w wkeitniu do Gda i chce od razu zrobic, a trzeba wcześniej udac się do studia z projektem zeby mogli ocenic ile czasu, ile kasy i czy nei trzeba cos poprawic w projekcie.
Ja nikogo takiego nie znam.

Od razu uprzedzam wypowiedzi - jednym tatuaże się podobają, innym nie. To jak z kolczykami,krótkimi czy długimi włosami, paznokciami akrylowymi itp. więc komentarze w stylu "nigdy bym sobie nie zrobiła" są bezsensowne w tym wątku, chociaż pewnie i tak się ich nie uniknie.

Jakby któraś z was miała taki kontakt, będę wdzięczna ;)

image
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak robiłam tatuaż w https://dirtylust.pl/, i tam w oparciu o moje sugestie sami narysowali projekt, który mi się mega spodobał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gdzie robisz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie umowilam za tydzien na tatoo :D chyba stanie na tym za uchem, ale nastawiona jestem tez na spontan :D mam teraz taka tradycje zeby robic tatoo z okzji swoich i pauliny urodzin ;)
dobre :)
http://www.pudelek.pl/artykul/43419/kwasniewska_i_badach_juz_po_slubie_zdjecia__wideo/

Piękny prawda?
Chodzi o to, ze jest ryzyko,ze stracisz pokarm poprzez stres związany z indywidualnym odczuwaniem bólu.

Z tatuazem jest ryzyko uzależnienia

Raz zrobisz... I chcesz wiecej :) ;)
hmm ja robilam tatuaz w czasie karmiena piersią, mi powiedzieli ze nie ma przeciwwskazan... w kazdym razie razem z corka zyjemy ;p

Emenems tez kiedys chorowalam na feniksa ale nie znalazlam idealnego wzoru :)
M&ms -padłam :D nietoperz ahahahha - jak mrocznie :P moj napis jest na udzie pod samym pośladkiem więc jest szansa ze za kilka lat zmieni znaczenie :D
Karmienie piersią wyklucza zrobienie tatuazu. To było pierwsze pytanie w salonie, czy karmią piersią.
Tatuaże nie do ekspozycji- jak najbardziej za. Sama mam jeden, tylko że w dość niefortunnym miejscu- tuż nad wzgórkiem łonowym. Wyobraźnia nie była moją mocną stroną za g*wniarza, w związku z tym to, co kiedyś było motylem, po ciązy przypomina nietoperza, heh.

Jeśli miałabym robić ponownie, to w miejscu, w którym skóra się nie rozciąga aż tak, np. na łopatce.
no ja też mam sporo w uchu dokładnie 9 ;) ale nie wszsytkie dziury aktywne, bo to większosc samoróbki z liceum i nie sa równe, mam zamiar je odświeżyc w grudniu sobie w studio już teraz pomontuje kolczyki:)

fajne sa te tatuaze ja jednak jestem zwolennikiem tatuazy nie do ekspozycji - wiec w takim miejscu bym nie robiła.

Co do tatto podczas karmienia - zapytaj lekarza - jak on powie co i jak to ci każde studio zrobi
fiolka nie wiem... ale chyba nie. no ele znajda sie takie co w ciazy wlosow nie pofarbuja :P

image

image

te dwa mi sie podobaja w kazdym badz razie zdecydowalam ze jak juz to z prawej strony bedzie :P chyba... bo mam tam 6 kolczykow i w sumie nie wiem czy nie za duzo tego
dziewczyny a ja mam inne troszkę pytanie, może się orientujecie. Czy można zrobić sobie tatuaż w okresie karmienia piersią?
no za uchem to musi bolec...ja tez planuje na boku cały czas :D ale najszybciej w grudniu dołoze sobie drugą częśc napisu :) aequitas

a masz jakis projekt ??
oo tez chce na udzie :) i tez napis w zasadzie tekst tylko dlosc dlugi i mysle wlasnie nad udem albo miedzy biodrem a pacha, jeszcze nie zdecydowalam sie ;)

teraz za mna chodzi moj 3, a jeszcze z 10 czeka w kolejce :P

podoba mi sie za uchem... w sumie i tak nosze rozpuszczone wlosy do ramion to nie bedzie przeszkoda... tylko troche sie boje ze bedzie baardzo bolalo ;)
zrobiłam - ale nic z tego co wkleiłam, bo balam sie ze bie dam rady takiego na raz zrobic dużego więc zrobiłam z tyłu na udzie, napis ze swiętych z bostonu ;) planowane juz 10 lat temu. oczywiście zrobię pod spodem drugi napis w aequitas w swoim czasie ;P

jakby co to robiłam w Pandemonium na szerokiej u Darka.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To masz jeszcze czas ;)
Moze zagadaj na FB : https://www.facebook.com/#!/andrzej.l.lipczynski
albo przynajmniej przejrzyj sobie :)
No ja właśnie na poniedziałek się umowilam na kolejny tatuaz.. I tak sobie forum przeglądając znalazłam twój post.. Ja to akurat mam szczęście do terminów bo dzwonilam wczoraj a już w poniedziałek jadę robić., ale za pierwszym razem gdyby nie to, ze wyblagalam tez czekalabym ponad miesiąc na termin. A gdzie robisz? Ja jestem bardzo zadowolona z pracy Radziana z saveetatu w Sopocie i teraz tez on będzie mi robił .
a gdzie robisz i jaka wielkość/cena --> planuje na jesień zrobić kolejny i szukam świeżych info o cenach :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

płyta indukcyjna czy gazowa? (24 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (430 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry