Widok
Kupilam w kwietniu i po szybkim czasie oddalam do reklamacji. Po pierwsze pod wplywem promieni slonecznych odkleil sie bok fotelika - plastik od styropianu - klej nie wytrzymal temperatury 18'C. Co wazniejsze UWAGA !!!!!!!! Fotelik wg mnie ma wade produkcyjna. Miejsce -otwor przez ktory przechodzi pas bezpieczenstwa jest "do d*py " nie powoduje ze powraca on na swoje miejsce, blokuje go jakis calkiem zbedny kawalek plastiku. podczs gdy dziecko wychyli sie do przodu pas pozostaje luzno w tym samym miejscu , nie powraca wraz z postawą dziecka do pierwotnego ustawienia - nie sciaga sie. Sprawdzcie to w sklepie bo to naprawde uciazliwe i NNIEBEZPIECZNE.
Witam pół roku temu zakupiłam ten fotelik i jakiś miesiąc temu odkleił się zagłówek (styropian od plastiku ) i do tego jeszcze się złamał. Wymienili mi na nowy jednak wczoraj mąż zauważył ż znowu ów zagłówek z jednej strony się odkleił. Po prostu brak słów jutro jadę oddać go na gwarancje ciekawe co powiedzą ?????
Mam fotelik nie cały rok.
Pierwszy od razu zwróciła bo się rozklejał. Dostałam nowy.
Po 11 miesiącach stwierdzam: Foteli się rozkleja, ma wadę konstrukcyjną - blokuje pas, który nie może być wciągnięty z powrotem przez napinacz pasów. Kupiłam go ponieważ otrzymał wysoką punktację - niestety wg mnie to pomyłka. Fotelik nie jest bezpieczny i niszczy tapicerkę samochodu.
Pierwszy od razu zwróciła bo się rozklejał. Dostałam nowy.
Po 11 miesiącach stwierdzam: Foteli się rozkleja, ma wadę konstrukcyjną - blokuje pas, który nie może być wciągnięty z powrotem przez napinacz pasów. Kupiłam go ponieważ otrzymał wysoką punktację - niestety wg mnie to pomyłka. Fotelik nie jest bezpieczny i niszczy tapicerkę samochodu.