Widok

temperatura w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie dziewczyny!!
Mam problem,nie wiem co o tym myśleć,może pomożecie jakoś rozwiać wątpliwości....
Kochałam się z męzem na na dzień przed teoretycznym jajeczkowaniem bez zabezpieczenia,od kilku dni boli mnie brzuch strasznie,rwał jajnik,od piątku miewam mdłości,prawie cały dzień czuję się słaba i chora ,bolą mnie piersi i jestem jakaś taka rozbita,senna dziś zwolniłam się z pracy bo czuję się jak na grypę, wróciłam do domu i spałam prawie 4 godz....temperature pod pachą mam 36,6 a w pochwie 37,7 robiłam test,ale wyszedł negatywny -w sumie miał prawo,bo @mam mieć ok 6 ....Zgłupiałam jak zobaczyłam tę temperaturę-taka różnica raczej nie powinna mieć miejsca z tego co wiem...co sądzicie o tym? to może być ciąża? czy taka różnica temperatur jest miarodajna??? dzięki za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
U mnie temperatura podskoczyła jakieś 3 dni przed planowanym terminem miesiączki, test także wyszedł negatywnie, pozytywny dopiero po terminie. Temperatura nadal mi wariuje, są dni, że jest ok, ale np, kiedy wchodzę w nowy tydzień, to dopada mnie straszny ból migrenowy i temp. idzie w górę, ale widać tak ma być:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

ja mam podobnie... Kochaliśmy się z mężem w dniu owulacji. 3 dni później miałam dziwny ból jajnika z którego miałam jajeczkowanie ( czuję to dokładnie co miesiąc) Ból jajnika trwał do 9 dnia po owulacji. Jestem dziś 11 dzień po owulacji. Robiłam w trakcie 2 testy, bo miałam nadzieję, że jestem w ciąży, niestety wyszły negatywne ... Piersi nie mieszczą mi się w staniku i nie mieszczą się w niektóre bluzki. Do tego są bardzo bolesne, szczególnie sutki.
Może sobie wkręcam, bo to było nasze pierwsze celowanie :) dodatkowo
temperatura pod pachą 36,6 a w pochwie 37,7 i tak od owulacji.

Dziewczyny czy to normalne ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie jest tak jak tam ta pani pisze temperature mierzy sie w pochwie kazdy ginekolog wie o tym i mowi jesli sie go zapyta ja tez mam pod pacha tem normalna:) a w pochwie 37,2 gdzie zanim zaszlam w ciaze mialam 3.6 wiec to sa bzdety ze tem w pochwie jest zawsze wysoka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry