Widok
Ja robiłam w innej przychodni i kupowałam sama , kosztuje grosze. Co mogę doradzić weż ze sobą cytrynę, połówkę wduś do tego kubeczka z glukozą a połówkę sobie oblizuj podczas picia-pomaga. Pielegniarka sama mi doradziła a lekarz mówił że to nie przeszkadza. Ja nie wymiotowalam, najlepiej wypić duszkiem :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
da się :]
miałam robioną 50 i 75 x2 :) (75 w ciąży i kilka tygodni po porodzie - dla sprawdzenia czy cukrzyca zniknęła)
ja wypijałam duszkiem przy zatkanym nosie :]
pamiętaj, że nie należy chodzić pomiędzy pobraniami krwi - bo wynik może być zafałszowany :) (a już tu Dziewczyny pisały, że chodziły na zakupy, ja widziałam laskę, która poszła do domu i wróciła po godzinie, pisały też, że robiono test przy użyciu zwykłego glukometru!)
w każdym razie gazetka/książka/mp3 itp. mile widziane żeby przeżyć 2 godziny w przychodni ;)
miałam robioną 50 i 75 x2 :) (75 w ciąży i kilka tygodni po porodzie - dla sprawdzenia czy cukrzyca zniknęła)
ja wypijałam duszkiem przy zatkanym nosie :]
pamiętaj, że nie należy chodzić pomiędzy pobraniami krwi - bo wynik może być zafałszowany :) (a już tu Dziewczyny pisały, że chodziły na zakupy, ja widziałam laskę, która poszła do domu i wróciła po godzinie, pisały też, że robiono test przy użyciu zwykłego glukometru!)
w każdym razie gazetka/książka/mp3 itp. mile widziane żeby przeżyć 2 godziny w przychodni ;)